CJA Dâmbovița a rămas fără președinte! Negoescu a plecat din țară, se pregătește numirea lui Burtescu

1564

S-a dovedit încă o dată că Tudor Emil e în stare să sacrifice pe oricine și să se alieze cu oricine, doar pentru a rămâne în funcția de președinte al AJF Dâmbovița. La alegerile din 2013 a renunțat fără scrupule la Ion Coman, alături de care a colaborat peste 20 de ani, ca șef al arbitrilor dâmbovițeni. Nici măcar nu i-a permis să încheie turul de campionat, l-a eliminat pe loc. E adevărat că i-a propus să rămână observator la nivel de AJF Dâmbovița, însă Nuțu Coman, un om orgolios și calculat, l-a ignorat. I-au urmat la conducerea CJA Dâmbovița, Petruța Iugulescu și Ioan Negoescu, sacrificați și ei, pentru ca „Tutankhamon” să-și păstreze postul.

Septimiu Burtescu va fi noul șef al arbitrilor

Țuți Negoescu a înțeles că va fi împins din scaunul de președinte al arbitrilor după alegerile din 26 aprilie și i-a anunțat pe „fluierași” la testări că va urma despărțirea. Tudor i-a promis funcția de șef al CJA lui Septimiu Burtescu, fostul său coleg de la DJST Dâmbovița. Numai că s-a cam speriat după reacția dură a președintelui FRF, Răzvan Burleanu, care i-a numit golani pe cei din lotul „deghizaților”, și a intenționat să-l lase pe Negoescu să ducă până la final acest campionat. Doar că Țuți s-a retras brusc și a plecat în Anglia, la copii. Nici măcar nu a fost invitat de Tudor la petrecerea de după alegeri, să-i mulțumească pentru colaborarea avută timp de peste trei ani.

Comitet Executiv numit pe genunchi și cu persoane incompatibile

Tudor Emiluț va trebui să se miște repede, să întrunească noul Comitet Executiv, numit pe genunchi și cu persoane incompatibile, care să desemneze noul șef al arbitrilor. Va fi Septimiu Burtescu, de care Marcel Ghergu oricum vrea să scape de la Chindia, unde antrenează o grupă de juniori, având tot mai multe reclamații din partea părinților. Așteptăm validarea Comitetului Executiv și numirea lui „Burtă” ca boss la CJA, apoi vom oferi și alte amănunte. După victoria lui Tudor Emil din alegeri și după ce au aflat că Burtescu va fi noul lor șef, câțiva arbitri, în special divizionari, iau în calcul să nu mai oficieze meciuri la județ ori să meargă în Prahova, așa cum au procedat și alți colegi. Vom discuta pe aceste subiecte joi, de la ora 18.00, la Sport Show, pe Columna TV, alături de Dan Druță „Zamora”, cel care dorește să inițieze o acțiune de protest (MITING PENTRU FOTBAL), un nou semnal de alarmă privind neregulile din fotbalul dâmbovițean, condus de aproape trei decenii de Tudor Emil.

P.S. Cum va ajunge președinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, Septimiu Burtescu va avea credit să demonstreze ce poate. Îl vom evalua după o perioadă de timp, apoi ne vom exprima dacă reprezintă sau nu o soluție bună pentru arbitrajul local.

Foto: Ioan Negoescu (foto stânga), alături de Marius Chițu și de Ionuț Iugulescu, la Gala Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here