Cipriane, prietene, alunecă și voleiul… Care pume? Pisicuțe plictisite!

2093

„Jucăm cum ne antrenăm”, a comentat scurt și cuprinzător una dintre voleibalistele importante ale CSM-ului. Adică jenant, de vreme ce te bat puștoaicele de la Timișoara pe teren propriu. De fapt, toată lumea bună și bunicică a luat punctaj maxim la Târgoviște, ca de exemplu Olympiacos, Blaj, CSM București, Bacău sau Timișoara. Vă dați seama, până și Timișoara a defilat în Polivalenta noastră, ba chiar a trecut peste „pume” și în clasament! Care pume? Pisicuțe plictisite și mult prea bine plătite.

Guillermo, tot un set senor?

Când a văzut că-i ajunge apa la gât, Dragan Nesic a ridicat mâna sezonul trecut și a cerut să-i taie din leafă. Iar președintele Prisăcaru a tăiat la toată lumea, câtă vreme obiectivul de a câștiga titlul a fost compromis. Mulți se așteaptă să-i solicit demisia spaniolului Naranjo, însă nu o voi face. El riscă să se facă de râs, e CV-ul lui în joc, și nu al meu. Însă îl expune și pe cel care-l girează, pe șeful Ciprian, care trebuie să ia decizii de președinte adevărat. Niciun antrenor nu a pierdut toate punctele acasă în meciurile cu primele cinci clasate, de când evoluează Târgoviștea în prima ligă de volei. Iar eșecul cu Timișoara, cred că e cea mai mare umilință suferită pe teren propriu.

Nu vă e jenă de oamenii din sală?

Fanii nu au ținut cont de vremea câinească și au venit la sală. Unii au plecat după actul doi, în care s-a condus lejer și s-au ratat două mingi de set. Poți să le mai ceri să vină la meciuri, când până și Timișoara te trimite la culcare? E adevărat că echipa a rămas fără doi centri, Hroncekova și Wojcieska (accidentate), mai grav e că nici nu poate transfera până la finalul campionatului, însă nici asta nu scuză dezastrul de miercuri seară. Atenție și la Lugoj, etapa viitoare, că echipa e în derută!

Nu vă meritați banii!

Cu excepția lui Maila Collar, celelalte nu-și merită banii. Însă pe Collar nu o mai văd să stea la o echipă de locul 5, are 56 de lovituri câștigătoare în ultimele două meciuri (!). Dacă tot e moda economiilor la volei, nu ar fi rău să se mai umble la salariile pisicuțelor, că pume or fi în alte conjuncturi. Cipriane, prietene, alunecă și voleiul! Trezește-le pe domnițe, bărbate, că te întreabă băieții de rezultate! Eu cred în tine ca președinte, arată ce poți frățioare!

Replica serii: „Și noi putem să intrăm pe teren și să pierdem pe atâția bani!”

Foto: Dudea Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here