„Ciprian Iugulescu va fi președintele Chindiei”! Marcel Ghergu reacționează tăios

3258

„Când a venit Răzvan Burleanu în vizită la AJF Dâmbovița, cineva din staff-ul lui mi-a spus că îl va lua pe Marcel Ghergu la Federația Română de Fotbal, dacă va câștiga alegerile. Iar postul de președinte la Chindia va fi preluat de Ciprian Iugulescu. De când a venit Iugulescu la club, Ghergu a ajuns în Comitetul Executiv al FRF, iar Chindia are parte de arbitraje favorabile. Ei se înțeleg bine, dovadă că Iugulescu se implică în tot ce înseamnă conducerea clubului”, a dezvăluit jurnalistul Alexandru Istrate, la ultima ediție a emisiunii Sport Show, de la Columna TV. Asta cu partea pozitivă, pentru că nea Bebiță a și criticat. „Chindia e în grafic pentru promovare, dar suferă la multe capitole, nu are nici măcar un ofițer de presă. Nu știu dacă din rațiuni de economie, bani sunt la club, de vreme ce Iugulescu sau Ghergu am auzit că au prime duble la victorii, în afară de salarii. Dacă jucătorii primesc 500 lei de punct, adică 1.500 lei pentru un succes acasă, cei din conducere iau atunci 3.000 lei. Mai bine ar băga banii ăștia la copii și juniori. În schimb, Ciprian se face vinovat de situația complicată de la CSM Târgoviște, unde a fost președinte timp de 8 ani. În opinia mea, fosta conducere ar trebui să achite datoriile clubului”.

„Nu ia nimeni primă dublă la Chindia”

„Probabil asta își dorește Bebiță Istrate, să plec eu din club și să ajungă Ciprian Iugulescu președinte, poate îl pune pe el să se ocupe de imaginea Chindiei. Să-și vadă de fotbalul lui județean și să nu mai bată câmpii la televizor. Nu ia nimeni primă dublă la Chindia, iar fiecare leu este cheltuit cu responsabilitate. O să vin și eu într-o emisiune cât de curând, pentru că m-am săturat să tot încasăm, chiar dacă nu ne-am băgat în niciun scandal și nu am vorbit în dreptul nimănui. O să spun multe, să știe lumea ce interese au unii și cine sunt cu adevărat”, a răbufnit Marcel Ghergu, președintele Chindiei. Ghergu, Iugulescu și Istrate vor fi invitați într-o ediție viitoare a emisiunii Sport Show. Probabil că se iau niște bonusuri pentru succese și la nivel de conducere executivă, însă câți le merită cu adevărat? „Pe cine interesează dacă ia Ciprian Iugulescu primă de victorie la Chindia?”, a întrebat ironic „Celo” Ghergu. Poate pe soție, domn președinte!

Când vreodată Călărași va fi pedepsită cu penalty în minutul 90+4?

Ce mare influență are Ciprian Iugulescu la nivelul arbitrajului românesc, s-a văzut sâmbătă, la Suceava, unde Chindia a fost sancționată o lovitură de pedeapsă în al patrulea minut al prelungirilor, în urma căreia a pierdut două puncte mari în lupta promovării. În aceeași zi, liderul Dunărea Călărași a primit penalty cu Afumați la scorul de 0-1, transformat, apoi ca „bonus” o eliminare a unui adversar, până când a făcut 2-1. Moment în care un jucător al lui Alexa și-a scos tricoul de bucurie, primind al doilea cartonaș galben. Oricum nu mai conta. Iar pe final, un jucător de la Afumați s-a umplut de ridicol, trăgând caraghios de timp, imagini care au rulat în presa centrală. Cam asta înseamnă protecție și influență la nivel înalt! Am vrea să vedem și noi când vreodată Dunărea Călărași și chiar AFC Hermannstadt vor fi pedepsite cu penalty în minutul 90+4, având avantaj de un gol?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here