Chivulete garantează pentru Țuțuianu! „Nu a jucat în viața lui la pariuri!”

2623

Cătălin Țuțuianu, arbitru asistent de Liga a 3-a, indicat că ar face obiectul unei anchete disciplinare la nivelul comisiilor federale, este apărat de un fost arbitru internațional. Florin Chivulete a atașat un comentariu la articolul care îl viza pe tânărul arbitru dâmbovițean, despre care spune că este victima unei rețele locale de pariori. „Cine a instrumentat această odioasă înscenare împotriva acestui copil nevinovat, este un impostor și va plăti cu vârf și îndesat. Eu îl cunosc de ani buni pe Cătălin Țuțuianu și pot asigura întreaga opinie publică despre faptul că acest arbitru-asistent divizionar este un model de corectitudine, bun simț și are o educație aleasă. Să vă fie rușine acelora care vreți să îl discreditați și să îi călcați în picioare munca și eforturile pozitive, pe care le face neobosit zilnic, pentru a progresa și a se perfecționa în arbitraj. Voi, acei trântori, ce stați zi de zi pe canapelele caselor de pariuri din oraș și beți cafelele oferite gratis de „Admiral”, ați complotat cu nesimțire să distrugeți cariera acestui copil plin de respect, ce nu face parte din gașca voastră de hoți și pungași patentați. Lăcomia, invidia și gelozia voastră vor fi demascate cât de curând de organele de Poliție și Procuratură. Puneți bani deoparte farseurilor, că se apropie un proces dur împotriva voastră pentru fals și uz de fals, în urma căruia veți plăti cu vârf și îndesat daune morale și materiale acestui copil imaculat. Temeți-vă că vremea judecății voastre e aproape. Credeți-mă pe cuvânt: Cătălin nu a jucat în viața lui la pariuri!”.  

„Țuțuianu susține că cineva s-a folosit de datele personale”

Pentru a înțelege mai bine mesajul lui Chivulete senior, am apelat la insiderii noștri în cercurile de arbitri dâmbovițeni, pentru explicații suplimentare. „Țuțuianu susține că cineva s-a folosit de datele personale, pentru a deschide un cont la pariuri pe numele lui. Aici doar organele abilitate pot să indice de partea cui este adevărul. Cert e că a fost dat în primire, și acum este cercetat la nivel federal. Dacă nu aduce dovezi clare, riscurile sunt mari pentru Cătălin în plan sportiv. Vinovat sau nu, Țuțuianu este o victimă colaterală a clanurilor de arbitri și foști dâmbovițeni, care acționează pe raza pariurilor. Când deghizații au vorbit despre mai multe filiere, nu au spus prostii”. Subiectul tinde să devină și mai interesant, exploziv chiar, având pregătite noi informații în exclusivitate, cu ramificații uluitoare.

Urmează… „E pornită de la cineva din rândul nostru, al CJA”

„M-am interesat la București, și se pare că această cercetare a lui Țuțuianu la nivelul comisiilor federale nu este pornită de la deghizați. E pornită de la cineva din rândul nostru, al Comisiei Județene de Arbitri” Ioan Negoescu, președintele Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here