Chindia urcă valul victoriei la Snagov! Liviu Mihai dă lovitura la ultima fază

1151

Chindia s-a temut pe bună dreptate de Sportul Snagov, conștientă că va avea viață grea la Ghermănești pe un teren infect, pe o vreme câinoasă și în fața unui adversar care își juca poate ultima șansă la promovare. Moldovan a simțit că echipa se clatină și nu s-a jenat să accepte în multe momente dominarea ilfovenilor, mulțumindu-se, la nevoie, și cu o remiză. Prima condiție, să nu vină golul în poarta lui Aioani, iar a doua, răbdare pe faza de atac, până apare o execuție vicleană. Aproape de casă, tânărul portar din Urziceanca a reușit poate cel mai bun meci al său din acest campionat, reușind să mențină echilibrul pe tabelă la finalizările lui Cubleșan (26), Ioniță (30), Buia (37, 61), Huiban (60) și Lică (63). Marian a fost depășit o singură dată, când Borțoneanu (61), și el fost jucător la Urziceanca, a trimis în transversală.

Divinitate, noroc, încredere!

Chindia a ajuns greu în careul advers, iar atancanții Florea (42) și Cherchez (59) nu au reușit să puncteze din poziții favorabile. Când meciul părea terminat, iar remiza se contura ca un rezultat bun în contextul jocului, printre picăturile de ploaie s-a strecut și golul unei victorii nesperate. Mihaiu a rezistat atacului unui adversar, a pasat lateral spre Martac, care a întors în zona centrală, de unde Liviu Mihai (90+3) a trimis în poartă, ajutat de o deviere perfectă. Victorie emoționantă pentru Chindia, uriașă în contextul promovării și explozie de bucurie pe teren, în tribune, dar mai ales în vestiar, unde s-a reluat ritualul sărbătorii. A fost o zi intensă, cu două victorii foarte importante, una la Comisia de Disciplină și Etică, unde s-a judecat contestația Academicii Clinceni, iar alta pe orezăria de lângă lacul Snagov. Chindia e tot mai aproape de marele vis al promovării în Liga 1!

Sportul Snagov – Chindia Târgoviște 0-1 (0-0)

Stadion „Voința” Ghermănești. Spectatori: 600. A marcat: L. Mihai (90+3). Au arbitrat: Florin Andrei (Tg. Mureș) – Florian Vișan, Daniel Vlase (ambii Galați). Observatori FRF: Andrei Ioniță (București), Dorinel Dincă (Călărași). Cartonașe galbene: L. Ion (22), Buia (44), Huiban (88), Dănălache (90+2) / Neguț (39), Leca (59), Florea (70), Șandru (80).

Sportul: Marinescu – Gîț, Lică, Fl. Ilie, Stancu – L. Ion, Borțoneanu, Cubleșan – Buia (71 Tazouti), Al. Ioniță, Huiban (90 Dănălache). Antrenor: Eugen Trică.

Chindia: Aioani – Martac, Șandru, Leca, Panait – Șerban (46 Mihaiu), Novac, L. Mihai, Neguț – Florea (74 V. Alexandru), Cherchez (68 Rață). Antrenor: Viorel Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here