Chindia stă bine la juniori republicani! Calificare în play-off cu toate echipele

1104

Chindia Târgoviște se descurcă bine în competițiile destinate juniorilor republicani. Clubul târgoviștean are înscrise trei echipe la nivel național, la categoriile de vârstă U19, U17 și U16. Teoretic, cea mai tare competiție este cea de la U16, pentru că la această categorie de vârstă Chindia Târgoviște evoluează în Liga Elitelor. Gruparea dâmbovițeană a reușit calificări în play-off cu cele trei echipe, iar îmbucurător este faptul că s-a prins podiumul la toate categoriile de vârstă. În plus, trei dintre juniorii republicani ai clubului, Alexandru Petre, Iulian Zamfir și Răzvan Tache, se pregătesc cu prima echipă, sub comanda lui Toni Petrea.

Locul 3 la U19

La nivelul Juniorilor U19 (antrenor Vasile Bîrdeș), Chindia Târgoviște a încheiat faza regulată a competiției pe locul 2 în Seria a 4-a, cu 29 de puncte, două mai puțin decât liderul Progresul Spartac, reușind astfel calificarea în play-off. În această fază a competiției, echipa dâmbovițeană a înregistrat până acum două înfrângeri și două victorii, ajungând la 35 de puncte. Chindia se clasează pe locul 3 în acest moment, la două lungimi în spatele locului secund, ocupat de Metaloglobus București, și la 8 de liderul Progresul Spartac. În prima etapă din 2023, pe 19 martie, Chindia joacă în deplasare la Petrosport Ploiești, ocupanta locului 4, cu 28 de puncte.

Pe primul loc la U17

La U17 (antrenor Marian Vătavu), formația târgovișteană a terminat sezonul regulat pe primul loc în Seria a 4-a, cu 33 de puncte. În play-off, Chindia a înregistrat trei victorii și o singură înfrângere, clasându-se în continuare pe primul loc, cu 42 de puncte, 3 peste Progresul Spartac, ocupanta poziției secunde. La fel ca și în cazul Juniorilor U19, în prima etapă din 2023, pe 19 martie, Chindia joacă în deplasare la Petrosport Ploiești, ocupanta locului 5, cu 21 de puncte.

Au prins podiumul și la U16

În Liga Elitelor U16 (antrenor Cosmin Lunescu), Chindia s-a clasat la finalul sezonului regulat pe locul 3 în Seria a 3-a, cu 24 de puncte, 3 mai puțin decât InterStar Sibiu, și la 6 în spatele liderului Universitatea Craiova. Formația târgovișteană s-a calificat în play-off, acolo unde a înregistrat o victorie, un egal și două înfrângeri, până în acest moment, iar cu 28 de puncte, a rămas tot pe locul 3, la 8 puncte în spatele formației din Sibiu și la 9 în urma liderului din Craiova. În prima rundă din 2023, pe 18 martie, Chindia joacă acasă cu FC Argeș, ocupanta locului 5, cu 25 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here