Chindia și Petrolul s-au respectat prea mult, omorând fotbalul! Remiză goală după un meci cenușiu

1309

Chindia și Petrolul s-au respectat așa de mult, încât au omorât fotbalul. În ciuda declarațiilor avântate, niciunul dintre antrenori nu a părut interesat să forțeze victoria, mulțumindu-se cu un egal gol. Chindia a început ceva mai obraznic, iar Gică Florea merita un penalty, după contactul cu Cezar Lungu (8). Ploieștenii au lăsat impresia că vin direct de la petrecerea cu 44 de pahare, prestând un joc jenant, cu multe stângăcii. „Lăncierii” nu au aprins lanterna pentru a pătrunde ceața care a pus stăpânire peste „lupi”, orbeicăind și ei spre poarta adversă. Repriza a doua a fost și mai chinuitoare, cu Viorel Moldovan apelând mai degrabă la schimbări ușor defensive, iar Petrolul s-a limitat să se apere grupat. Nu am notat nici măcar o ocazie importantă în dreptul Chindiei, însă nici ploieștenii nu au fost prea curajoși. Dar puteau înscrie spre final, când Nini Popescu s-a trezit „servit” excelent de Liviu Mihai, numai că șutul său a fost blocat de Aioani (79). O remiză echitabilă, după un joc dezamăgitor, care ar trebui să-i îngrijoreze și nu să-i mulțumească pe cei doi antrenori. Mai vocali, fanii ploieștenii i-au solicitat demisia lui Mugur Cornățeanu și le-au adresat vorbe grele jucătorilor petroliști. Spectacol a fost, în schimb, în tribune și pe străzi, luate cu asalt de suporteri cu trei ore înaintea partidei. Vom reveni cu detalii de atmosferă și cu declarații.

Chindia: Aioani – Martac, Șandru, Leca, Panait – Neguț, Novac, L. Mihai (84 Rață), Șerban (72 Mihaiu) – Florea, Cherchez (72 Dumitrașcu). Antrenor: Viorel Moldovan.

Petrolul: Lungu – Borța, Sarris, Cazan, Țigănașu – Bucșa, Pușcaș – Rusu (82 Arnăutu), Malakyan (57 N. Popescu), Tudor – Moldoveanu. Antrenor: Mugur Cornățeanu.

Foto: Răzvan Păsărică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here