Chindia s-a ținut tare la Giurgiu! Astra, favorita arbitrilor în prelungiri

2733

Croitoru și Iordănescu jr. au menajat mulți jucători într-un meci de cupă cu Chindia în calitate de gazdă, însă jucat la Giurgiu. Echipa care în urmă cu câteva zile trecea cu 2-0 de FCSB a avut acum nevoie de mai bine de 110 minute pentru a tranșa duelul cu formația târgovișteană, una de Liga a 2-a. Iar golul prin care Silviu Balaure (111) a deschis scorul în a doua repriză a prelungirilor, s-a născut dintr-o poziție dubioasă a astralului. Bogdan Chipirliu (115) a punctat apoi cu mult noroc, iar Chindia a părăsit Cupa României în faza optimilor. A făcut-o însă cu fruntea sus, după ce a chinuit Astra până aproape de momentul loviturilor de departajare. Dacă meciul s-ar fi jucat la Târgoviște, poate că șansele la o calificare istorică în sferturile cupei ar fi fost mai mari. Pentru Chindia urmează o deplasare lungă și grea, duminică, la UTA Arad.

Chindia: Meilă – Martac, Acasandrei, Ciobotariu, Dumitrașcu – Șerban (80 Nisipeanu), Honciu, Pencea (105 C. Matei), C. Neguț (72 L. Mihai) – Bâtfoi, Neicuțescu (67 Cherchez). Antrenor: Nicu Croitoru.

Astra: Iliev – Butean, Polczak, Erico da Silva, Radunovic – Moise, Seto, Biceanu (57 Abang) – Ioniță II (94 Balaure), Le Tallec (82 Chipirliu), Nyiuadzi (46 V. Gheorghe). Antrenor: Edi Iordănescu.

Foto Facebook: Astra Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here