Chindia revine ca la Mediaș! Remiză în Copou, după un început debusolant

774

Fidel principiului de a opera schimbări importante în echipa de start, Viorel Moldovan a renunțat la aproape jumătate dintre titularii care au adus singura victorie din Liga 1, cu Dinamo. Iar rezultatul a fost dezastruos în primele 25 de minute, când Loshaj (15) și Horșia (23) au punctat din aceeași zonă, fără a fi atacați decisiv pe execuție de jucătorii Chindiei. La fel ca la Mediaș, formația târgovișteană nu și-a pierdut cumpătul, iar Cristi Neguț (28) a punctat din nou spectaculos, pe o servă venită de la Martac. Moldovan a renunțat în partea secundă la Neciu, al doilea U21, pentru Burlacu, iar jucătorul venit chiar de la Iași l-a găsit perfect în fața porții pe Voduț (50), care a egalat cu o lovitură de cap. Chindia a închis bine meciul din acel moment, securizând un rezultat mulțumitor, pe terenul uneia dintre revelațiile acestei ediții de Liga 1. O remiză care îl ține oarecum la adăpost pe „Comisar”, inconstant în alegerea echipei de bază. Pentru moment, Chindia urcă pe locul 11, peste FCSB și Dinamo, însă punctele nu-s deloc multe după 7 etape. Adică 5 câștigate din 21 posibile. E nevoie de constanță în rezultate și de victorii.

Poli: Rusu – Gallego, Frăsinescu, Diallo (59 Mihalache), A. Radu – Breeveld, Loshaj – Platini, F. Cristea (46 Passaglia), Horșia – A. Cristea (59 Bălan). Antrenor: Mihai Teja.

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Dumitrașcu – Neguț (30 Rață), Bic, L. Mihai (77 Dudea), Neciu (46 Burlacu) – Yameogo, Voduț. Antrenor: Viorel Moldovan.

Foto Facebook: Poli Iași

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here