Chindia pierde la Botoșani și coboară pe loc de baraj! Gol primit în minutul 90

676

În prima etapă din play-out, Chindia Târgoviște a evoluat în deplasare, pe terenul formației FC Botoșani. Meciul se anunța unul dificil pentru echipa lui Toni Petrea, și așa a și fost. Chiar dacă formația târgovișteană a avut câteva oportunități de a marca, nu a făcut-o, iar golul lui Mailat din finalul partidei a îngenuncheat-o pe Chindia, care a ajuns la șapte partide consecutive fără victorie în campionat. Echipa târgovișteană a ajuns pe loc de baraj, iar următorul meci este cu CS Mioveni, echipă cu mare nevoie de puncte, astfel ne putem aștepta la un nou meci dificil. Până atunci, urmează o pauză competițională, în care Petrea mai poate rezolva din problemele echipei târgoviștene.

Mailat a dat lovitura

Chindia a început meciul mai bine, Dulca a șutat din marginea careului, mingea a fost deviată de Dragu, însă Ducan a fost atent și a respins de sub transversală (6). Mult mai importantă a fost ocazia lui Dani Popa, mingea expediată de atacantul dâmbovițean, din cădere, a lovit transversala porții echipei moldovene (28). FC Botoșani a replicat prin Florescu, dar șutul acestuia, din afara careului, a fost reținut fără emoții de Căbuz (32). În partea secundă, jocul a fost mult mai închis, fără prea multe faze de poartă. Mutumbo a trimis peste poarta lui Căbuz, cu o lovitură de cap (79), iar în finalul partidei, când nimeni nu se mai aștepta la acest lucru, Mailat a punctat decisiv, la capătul unei faze individuale de mare frumusețe (90).

Caseta tehnică

Stadion: Municipal-Botoșani. A marcat: Mailat (90). Cartonașe galbene: Pius (22), Ivanov (90+4) / Akhmatov (15). Au arbitrat: Rareș Vidican, Ciprian Danșa și Imre Bucsi.

Botoșani: Ducan – Petro, Mutombo, Pius, Țigănașu (46 Mboko) – Dican, Zabou (62 Cioiu), Florescu (61 Ivanov) – A. Dragu (74 Roman), J. Tallo (46 Camara), Mailat. Antrenor: Flavius Stoican.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Orozco, Celea, A. Ioniță – Dulca (90+1 Mihaiu), Akhmatov (46 Vorobjovas) – Neguț, Popadiuc (73 Șerban), D. Popa (85 Buș) – Cooper. Antrenor: Toni Petrea.

Sursa foto: FC Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here