Chindia ia lumină de la Farul! La pariuri s-a mers pe un meci cu peste 4 goluri

1797

Chindia nu putea avea emoții cu amuzanta echipă preluată de Petre Grigoraș, care a arătat mai degrabă ca una de județ, decât de ligă secundă. S-a terminat 5-1, doar pentru că târgoviștenii au ratat din nou foarte mult, în cel mai simplu examen al sesiunii de toamnă. Titularizat inspirat, juniorul Șerban (5) a deschis scorul în debutul partidei, pe o centrare iscusită a lui Liviu Mihai. Diakite (19) a egalat nesperat, printr-o execuție senzațională, însă a foc doar o flacăra de chibrit, care a aprins orgoliul Chindiei. După ce a ratat dintr-o poziție favorabilă (22), Lungu i-a așezat apoi mingea lui Dudea (27), care a finalizat în forță, din centrul careului. Cherchez (43) și-a rodat șutul pe final de repriză, respins în lateral de Raclău.

Cherchez și-a recăpătat banderola

Viorel Moldovan s-a plâns că jumătate din goluri au fost primite de la punctul cu var, însă și Chindia este la al doilea meci consecutiv cu penalty primit, obținut de Novac și transformat de Cherchez (51), redevenit căpitan. Cristi (58) a mărit avantajul după o servă a aceluiași L. Mihai, pentru ca Neguț (89) să stabilească scorul final, printr-o fază lucrată și finalizată perfect. Au mai fost și ocazii la poarta lui Raclău, irosite de Florea (62, 75, 90+2), L. Mihai (53, 80), Mihaiu (84, 87) și Novac (88). Însă și fariștii au avut șansele lor, semnate de Grigoraș (72) și Moise (90+3). Moldovan respiră ușurat până miercuri, când Chindia va da peste campioana CFR Cluj, în 16-imile Cupei României, la Mioveni (21.30).

Pont corect pe goluri marcate   

Site-ul Liga2.ro a notat că înaintea partidei a apărut un pont pe pagina de Facebook Real King Bet, în care pariorii erau invitați să mizeze că se vor marca cel puțin patru goluri. Pronostic ușor de anticipat, ținând cont de valoarea modestă a adversarului, cu cea mai slabă apărare din eșalonul secund. Pe de altă parte, Chindia nu marcase în acest sezon mai mult de două goluri pe meci și traversa o formă îngrijorătoare. Cert e că pontul oferit s-a dovedit corect.

Caseta statistică

Stadion „Eugen Popescu”. Au marcat: Șerban (5), Dudea (21), Cherchez (51-pen, 58), Neguț (89) / Diakite (19). Au arbitrat: Cristian Georgescu – Cosmin Vătămanu, Mihăiță Necula (toți București). Rezervă: Mădălin Dumitru (Pitești). Observatori FRF: Victor Stănișteanu (Buzău), Constantin Pintilie (Rm. Vâlcea). Cartonașe galbene: Șerban (61) / Doumbia (71), Tudorică (90).

Chindia: Aioani – Martac, Dudea, C. Dinu (73 Vătavu), D. Dumitrașcu – Novac, Lungu – Șerban (72 Mihaiu), L. Mihai, Cherchez (78 Neguț) – Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Farul: Raclău – Sabangeanu, Diakite, Twumasi (56 Moise), Zamfir – Doumbia, Tudorică – Grigoraș, Fotescu, Licu (46 Petrescu) – Jallow (83 Dumitrașcu). Antrenor: Petre Grigoraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here