Chindia eșuează și cu Sepsi! Săndoi îl urechează pe Ivancic

681

Chindia a mers la Sfântu Gheorghe dintr-o postură dificilă, cu patru înfrângeri consecutive fără gol marcat și pe ultimul loc în prima ligă. Startul jocului a fost unul echilibrat, formația târgovișteană chiar a arătat mai bine ca așezare în teren, dar greșeala uriașă făcută de Ivancic (34) a rupt echilibrul jocului. Chindia rămâne în subsolul clasamentului, fiind aproape retrogradată, Emil Săndoi având acum datoria să pregătească „dubla” cu Dinamo București, formație aflată de asemenea pe loc retrogradabil.

Karanovic a lovit înainte de pauză

Meciul a început echilibrat, Chindia a stat bine în teren, dar chiar și în aceste condiții, prima ocazie a aparținut gazdelor, însă șutul lui Vașvari a trecut peste poarta lui Aioani (15). Sepsi a continuat să fie periculoasă, însă portarul târgoviștean a intervenit la centrarea bună a lui Dimitrov (20). Singurul șut spre poartă al formației târgoviștene din prima parte a venit din piciorul lui Rață, care a trimis însă mult peste (27). Echipa din Sfântu Gheorghe a ratat o nouă ocazie bună prin Tincu, care nu a putut să devieze decisiv la centrarea lui Karanovic (31). Ivancic a luat două cartonașe galbene în doar patru minute, fiind eliminat (34), iar acest eveniment a permis echipei gazdă să pună și mai multă presiune. Golul a venit până la urmă, Deaconu a șutat bine din marginea careului, Aioani a respins în față, iar Karanovic a punctat cu poarta goală (43), stabilind scorul primei reprize.

Sepsi a dominat total repriza secundă

Chindia nu a mai existat în repriza secundă, care a fost la discreția gazdelor. Dimitrov a trecut ușor de Șerban, l-a găsit liber pe Fulop, însă acesta a trimis rău dintr-o poziție ideală (52). Achabar și-a încercat șansa, doar că șutul acestuia din lovitură liberă a trecut peste poartă (58), pentru ca mai apoi să lovească bara cu o execuție din marginea careului (79). Sepsi a risipit orice emoție în ultimele minute, prin reușita lui Safranko (85), iar Chindia a ajuns la cinci înfrângeri fără gol marcat.

Săndoi: „E normal să fiu foarte supărat pe Ivancic”

Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, s-a arătat dezamăgit la finalul meciului, pentru că elevii lui au făcut din nou greșeli mari, care au  costat din plin echipa. „Facem greşeli, care ne costă de fiecare dată. Dacă la meciul trecut am stat mai bine din punct de vedere defensiv, la jocul acesta, în primul rând mă deranjează faptul că facem un fault la mijlocul terenului, al doilea fault la mijlocul terenului şi rămânem în zece oameni. După ce că suntem în situaţia în care suntem şi e o presiune pe umerii fiecărui jucător, cum putem să fim atât de naivi ca să facem al doilea fault la mijlocul terenului şi să luăm al doilea cartonaş galben, să lăsăm echipa în zece? Florea a intrat după o lună de zile de inactivitate şi a avut câteva situaţii prin faţa porţii. Dar alţi jucători nu au realizări absolut deloc. Nu am văzut niciun fel de realizare la unul dintre jucătorii străini şi mă îngrijorează acest aspect. E normal să fiu foarte supărat, toată lumea e supărată pe el (n.r pe Ivancic). Dacă se joacă 11 contra 11 nu se ştie, pentru că nici Sepsi nu ne-a pus cine ştie ce probleme. Ei au doi atacanţi care au băgat-o în poartă. Şi ca antrenor, nu poţi să faci minuni într-o perioadă foarte scurtă. Ce minuni să faci? E o situaţie foarte grea. Am ştiut în ce m-am băgat de la bun început. Vedem ce putem să facem în continuare”, a transmis Săndoi pentru Telekom Sport.

Sepsi Sf. Gheorghe – Chindia Târgviște 2-0 (1-0)

Stadion: Municipal-Sfântu Gheorghe. Au marcat: Karanovic (43), Safranko (85). Cartonașe galbene: Ștefănescu (12), Deaconu (37) / Rață (34), Dumitrașcu (60), Dangubic (90+3). Cartonaș roșu: Ivancic (34). Au arbitrat: Sebastian Colțescu, Radu Ghinguleac și Alexandru Vodă.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Ştefan – Vaşvari (87 Kovacs), Achabar, Deaconu (46 I.Fulop) – Carnat (81 Csiszer), Karanovic (66 Safranko), Ştefănescu (46 Diaz). Antrenor: Leo Grozavu.

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Piţian, Corbu – Neguţ (70 Florea), Şerban (57 Dangubic), Raţă (57 Yameogo), Dumitraşcu – Bic – Ivancic. Antrenor: Emil Săndoi.

* Articol realizat de Cosmin Sava, redactor sportiv JURNAL DE DÂMBOVIȚA

Foto Facebook: Sepsi Sf. Gheorghe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here