Chindia demolează Snagovul! Lăsați echipa să joace, să strălucească, să promoveze!

2201

Viorel Moldovan a pus pe picioare Chindia și a stabilit un record după meciul cu Sportul Snagov, bifând al șaptelea succes consecutiv în Liga a 2-a. Târgoviștenii nu au lăsat nicio șansă liderului conjunctural, deschizând scorul încă din minutul 6, când Neguț a speculat o gafă a defensivei ilfovene. Tot el avea să mai puncteze de două ori până la pauză (37 și 40), însă centrarea de la golul doi, servită de Cherchez, va face înconjurul lumii. Aioani a avut și el emoții la șuturile lui Buia (13 și 16), dar Fortuna ține cu cei puternici. Florea a punctat și el superb, în debutul reprizei secunde (49), și Chindia s-a instalat în postura de lider al eșalonului doi. Golul lui Huiban, din prelungiri (90+1), nu a stricat sărbătoarea la Târgoviște, unde se visează din nou, pentru al patrulea sezon consecutiv, la o promovare în prima ligă.

Dați frâu echipei către Liga 1!

Parcursul excelent al Chindiei și jocul solid prestat se datorează unui lot valoros, unui antrenor ambițios și unor finanțatori serioși. Reactivat după o pauză de doi ani, Viorel Moldovan a strunit greu la început o echipă unde concurența pe posturi este foarte puternică. Din momentul în care s-a conturat o formulă standard, Chindia a început să funcționeze la capacitatea dorită. Să sperăm că sezonul acesta nu va mai opri nimeni echipa de lângă Turn din drumul către o promovare așteptată de peste două decenii. Interesul tuturor este ca această grupare să facă pasul către marea performanță. Dincolo de calomniile lansate de oficialii clubului, de atacurile comandate și de orgoliile prostești, tronează iubirea pentru simbolul sportului dâmbovițean, Chindia Târgoviște. Dați frâu echipei către Liga 1! Lăsați-o să joace, să strălucească, să promoveze! Chindia e mai importantă decât orice persoană care deține vremelnic o funcție de conducere.

Chindia Târgoviște – Sportul Snagov 4-1 (3-0)

Chindia: Aioani – Martac, Dudea, C. Dinu, Dumitrașcu – Neguț (87 Stoica), L. Mihai, Novac, Șerban (58 Mihaiu) – Florea, Cherchez (68 Lungu). Antrenor: Viorel Moldovan.

Sportul: Marinescu – Vlădoiu, Lică, Fl. Ilie, Oanea – L. Ion, Bărbulescu – Buia (55 Ioniță), Borțoneanu, Hlistei (83 Stancu) – Dănălache (55 Huiban). Antrenor: Laszlo Balint.

Foto: Marius Tudor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here