Chindia dă lovitura în Trivale, după ce FC Argeș ratează penalty! Leca semnează reușita unei victorii uriașe

1613

Chindia are un mental puternic în acest an, de vreme ce a găsit soluții să câștige meciurile cu Aerostar Bacău (3-2) și FC Argeș (1-0) în minutele de final. La Pitești a suferit parcă și mai tare decât în primul joc, după un penalty nedrept acordat argeșenilor, însă irosit de Buhăescu (45+2). Eliminarea lui Andrei Panait (46) a oferit Chindiei prima șansă la victorie și, după bara lui Dan Panait (79), a venit mult așteptatul gol în poarta lui Octavian Popescu. Leca (89) s-a înălțat frumos la centrarea lui Mihaiu și a finalizat cu capul, la colțul lung. Trei puncte uriașe obținute în Trivale, unde FC Argeș era neînvinsă în acest sezon. Mai mult, „vulturii” au pierdut în premieră în fața Chindiei, de la revenirea în Liga a 2-a. Victoriile aduc moral, chit că jocul echipei trebuie îmbunătățit. Cu atât mai mult sunt prețioase aceste puncte, construite pe evoluții mediocre. Chindia a trecut cu bine și de hopul Pitești, iar acum se pregătește pentru marele duel cu Petrolul Ploiești, care se va juca sâmbătă sau duminică după prânz. Altfel, nici în meciul cu FC Argeș nu a apărut în lot Valentin Alexandru, atacantul adus de la Dunărea Călărași, despre care președintele Marcel Ghergu susține că e accidentat.

FC Argeș: O. Popescu – Oancea (89 Barbu), Turda, Gugu, Hreniuc – Șerbănică, A. Panait, I. Șerban – Năstăsie (80 R. Costin), Buleică (58 Tofan), Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi.

Chindia: Aioani – Martac, Șandru, Leca, Dumitrașcu (63 Rață) – A. Șerban (58 Mihaiu), L. Mihai, D. Panait, Neguț – Florea, Cherchez (77 Neicuțescu). Antrenor: Viorel Moldovan.

Foto Facebook: FC Argeș Pitești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here