Chindia, călcată de Rapid… Vio Moldovan, mulțumit de implicare! FC Chindia Târgoviște ironizează echipa lui Pancu

1154

Chindia a susținut marți un amical cu liderul Seriei C2, Rapid București, disputat la baza Coresi. Un meci care a provocat interes în rândul fanilor rapidiști, care au sărbătorit la final victoria giuleștenilor, ca după un meci oficial. Chiar dacă Daniel Pancu a menajat câteva piese importante, ca Vlada, Voicu, Demici sau Drăghiceanu, Rapid s-a impus cu 2-0 în fața Chindiei, după reușitele din partea secundă, semnate Hlistei (59) și Goge (65). Din păcate, jucătorii Chindiei au fost mai puțin inspirați la finalizare, facilitând succesul rapidist. Formația târgovișteană va mai juca miercuri cu CS Voluntari, iar vineri cu Daco-Getica București.

Moldovan: „A fost un antrenament foarte bun”

„A fost un joc tipic pentru perioada de acumulări, un antrenament foarte bun, din punctul meu de vedere, chiar dacă am pierdut. A ieșit un test reușit, mai puțin rezultatul. Eu cred că ne-am atins scopul, să ne antrenăm și să acumulăm cât mai mult. Chiar dacă nu-mi place să pierd, indiferent că e meci amical sau oficial, iar eu vreau să câștig mereu, mai apar și astfel de rezultate. Echipa este încărcată, după două zile intense de pregătire, dar noi urmărim până la urmă să ne facem antrenamentele cât mai bine. Încercăm să studiem anumite relații de joc, iar în momentul de față am dat spațiu mai mare pentru majoritatea jucătorilor. Ușor-ușor, încercăm să conturăm primul 11. Efectuăm un stagiu de pregătire foarte bun, cu o perioadă încărcată de pregătire, dar e bine ca și condiții, ca implicare”, a tras câteva repere după meci antrenorul Viorel Moldovan.

Chindia: Aioani – Martac, Acasandrei, Vătavu, Ioniță – Șerban, L. Mihai, Lungu, Stoica – Cherchez, Florea. Au mai jucat Popescu – Simion, Șandru, Dumitrașcu, Neguț, Dudea, Novac, Mihaiu, Neicuțescu și V. Alexandru. Antrenor: Viorel Moldovan.

Rapid: Drăghia – Băjan, Iacob, Catrici, Oanea – Cîrstocea, Jorza, Turbatu – Grigore, Matulevicius, Hlistei. Au mai jucat Ciuculescu, Neacșu, Deaconescu, Ghiță, Goge, Toma, Niță, Coman. Antrenor: Daniel Pancu.

Notă: Pagina de Facebook FC Chindia Târgoviște a ironizat într-o postare echipa lui Daniel Pancu, pe care a denumit-o Rapid București Primăria Sectorului 1!

Foto: FC Rapid 1923

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here