Chindia a remizat cu Voluntari! Flacăra a trecut la limită de juniorii de la Nucet

1907

Formația pregătită de Viorel Moldovan a disputat un nou meci de pregătire, de această dată în compania unei formații de primă ligă, chiar echipa care a blocat accesul Chindiei în Liga I la finalul sezonului trecut, FC Voluntari. Gruparea târgovișteană a reușit să conducă în meciul disputat la Buftea, după ce Răuță a marcat în propria poartă. Chiar dacă a fost în avantaj la pauză, Chindia nu a reușit să se impună, pentru că FC Voluntari a marcat golul egalizator prin Adrian Bălan (1-1).  Pentru târgovișteni aceasta este prima remiză din perioada de pregătire, Chindia înregistrând două victorii și o înfrângere în partidele disputate anterior.

Vineri, amical cu Daco-Getica București

Moldovan a început meciul cu următorii jucători: Meilă – Martac, Dudea, Șandru, Dumitrașcu – Șerban, L. Mihai, Novac, Mihaiu – Neicuțescu, V. Alexandru. Cristiano Bergodi s-a bazat pentru început pe: Vâtcă – Ricardinho, Russo, Balaur, Ion Gheorghe – Rauță, Căpăţână, Deac, Popadiuc – Tudorie, Gadze. Chindia încheie vineri stagiul de pregătire de la Mogoșoaia, printr-un meci cu Daco-Getica București și intră în linie dreptă cu pregătirile pentru primul joc oficial al anului. Echipa lui Moldovan va debuta în partea secundă a sezonului cu o dispută pe teren propriu, adversar fiind echipa de pe locul 15, Aerostar Bacău. Meciul se joacă pe 23 februarie, disputa tur dintre cele două formații încheindu-se cu victoria târgoviștenilor, 2-0.

Flacăra Moreni – GȘA Nucet 2-1

Trupa antrenată de Gabriel Paraschiv a disputat primul meci de pregătire al acestui an, în compania Juniorilor B de la Grupul Școlar Agricol Nucet. Amicalul s-a jucat pe terenul de la Pompieri, suprafața de joc rezistând destul de bine, în ciuda condițiilor meteo din această perioadă. Flacăra a deschis scorul prin Roman, la jumătatea primei reprize, jucătorul morenarilor reușind să puncteze cu un șut frumos din interiorul careului. Oaspeții au egalat în startul reprizei secunde, Lazăr reușind să puncteze pentru 1-1. Golul victoriei morenare a purtat semnătura lui Silviu Oprescu, cel care a marcat pentru 2-1, cu un șut bun din afara careului.

Sâmbătă, amical cu Viitorul IL Caragiale

Flacăra (prima repriză): Chiran – Oprea, Oaie, A. Costache, A. Negrea – Dinu, Neacșu – Ilie, B. Negrea, Rosciugă – Roman.

Flacăra (a doua repriză): Pandalache – Niță, E. Matei, Pahonțu, Porojan (Oroșan / Stănescu) – D. Matei, Vîrtej – Zidăroiu, Oprescu, Iorga (Stanciu) – Drăgan. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Flacăra ar trebui să dispute sâmbătă un nou joc de pregătire, în compania celor de la Viitorul IL Caragiale. Rămâne de văzut dacă vremea va permite ca acest joc să se dispute.

* Articol preluat din cotidianul „Jurnal de Dâmbovița”

Foto Facebook: FC Voluntari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here