Cherchez, tras pe linie moartă la Chindia! Moldovan l-a scos în afara lotului

4340

În perioada de pauză competițională, provocată de situația îngrijorătoare atrasă de extinderea epidemiei de coronavirus, poate se va mai îndulci relația rece de la Chindia, dintre antrenorul Viorel Moldovan și golgheterul all time al echipei, Cristian Cherchez, cu peste 70 de reușite numai la nivelul primelor două ligi. Scos în afara lotului după meciul cu Hermannstadt (0-1), atacantul târgoviștean s-a pregătit în ultima perioadă separat de echipă. A plătit pentru că a reacționat la o jignire a lui Moldovan, foarte nervos după jocul lamentabil de la Sibiu. O reacție care l-a costat scump, cu excluderea din lot, măsură ce se poate extinde până la finalul sezonului. „Ne asumăm decizia în cazul lui Cherchez”, a fost singurul comentariu pe subiect, oferit de președintele Marcel Ghergu.

Moldovan, criză de nervi după eșecul cu Botoșani

Atât Viorel Moldovan, cât și Cristi Cherchez, sunt doi tipi temperamentali, orgolioși și cu personalități puternice. În timp ce Cherchez nu acceptă să-l jignești, Moldovan nu acceptă să-i răspunzi. La ultimul, s-a simțit acest lucru și în cadrul conferințelor de presă, unde se aprinde repede la întrebările care nu-i convin. În ultima perioadă, răbufnirile antrenorului s-au înmulțit, reacționând tot mai dur la adresa jucătorilor. După un alt eșec, cu Botoșani (0-1), „Comisarul” a făcut o adevărată criză de nervi, care i-a șocat până și pe cei din staff.

Și în Liga 1, tot localnicii sunt golgheteri

Chiar dacă nu a rupt norii la Liga 1, Cristi Cherchez nu are nici cifre rele. A bifat opt meciuri ca titular, cu trei goluri marcate și trei pase decisive, fără eliminare și un singur avertisment atras. Nu comentăm decizia lui Viorel Moldovan, de a-l scoate din lot pe Cherchez, unul dintre principalii marcatori ai echipei, alături de Daniel Florea și Cristi Neguț (toți localnici). În schimb, variantele de atac pe care le-a folosit nu au fost mai productive. Exprimarea echipei lasă de dorit, la fel poziția din clasament sau atmosfera din vestiar. Antrenorul răspunde pentru rezultate, are admiratori la Târgoviște, are și contestatari, însă o eventuală retrogradare nu i-o va ierta nimeni.

Sursa foto: Marius Tudor / AFC Chindia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here