Cherchez, Florea și Liviu Mihai au dus greul la promovare, voi doar ați profitat! Gândiți-vă, bine, înainte să-i eliminați pe toți!

1206

În ordinea alfabetică: Cristian Cherchez, Daniel Florea, Liviu Mihai! Ei au fost pilonii Chindiei la promovarea în Liga 1, în jurul lor consider că ar fi trebuit construită o echipă respectată în primul eșalon. Numai că, fostul antrenor (nu-i mai scriu numele) i-a privit în anumite momente ca pe dușmanii din vestiarul Chindiei, și nu ca pe liderii lui. Iar conducerea clubului i-a cântat în strună, după care rezultatul l-am văzut cu toții, ultimul loc în Liga 1. Chindia a vrut să scape, rând pe rând, de toți trei. Cum a făcut-o în trecut și cu super căpitanul Dragoș Pătru.

Foarte ușor s-a renunțat la Liviu Mihai!

Mai impulsiv, Cherchez a reacționat și a fost tras pe linie moartă. Mai versat, Florea și-a controlat altfel nemulțumirile, și a gestionat cu maturitate șicanele. Liviu și-a păstrat cumpătul foarte multă vreme, până când s-a săturat să fie rezerva tuturor, alegând să joace la Liga a 2-a. La cât fotbal știe, eu nu l-aș fi lăsat să plece de la Chindia, în condițiile unui lot firav, încropit cu ce au aruncat alții. Culmea, Cherchez, Florea și Mihai nu au fost niciodată prieteni, doar colegi de echipă. Ei nu au făcut front comun, găști sau tabere în vestiar, dar nici nu s-au lăsat călcați în picioare. Cluburile șmechere din provincie știu să-și țină aproape liderii din rândul localnicilor, în schimb, la Chindia au fost puși la zid. Cherchez, Florea și Mihai nu-s niște fraieri terminați, cum i-au etichetat unii, inclusiv prin club, dovadă că niciunul nu duce lipsă de oferte.

Urmează Șerban, Ioniță, Aioani?…

Mi-e teamă să nu le calce pe urme și alții mai tineri, gen Șerban, Ioniță și chiar Aioani. Spuneți-mi, vă rog, cu ce au fost mai buni Barbu sau Piftor decât Șerban? Și s-au dus, parcă nici n-au fost pe aici. Șerban e copilul urbei, Ioniță e crescut și el de club, Aioani la fel. Jucați-i, fraților, oferiți-le minute, încredere, continuitate, numai așa pot exploda, la fel și cota lor. Unii au trecut degeaba pe la FC Argeș, în vremurile bune, nu au învățat nimic din strategia inteligentă de promovare a tinerilor din Trivale. Așa au apărut Mutu, Neaga, Dică etc. E bine că la Târgoviște creștem jucătorii altora…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here