Cele mai mici audiențe din istoria CSM-ului! Oamenii trebuie convinși să revină la sală

1108

400 de spectatori, cu indulgență, au asistat la ultimele meciuri de campionat ale echipelor de volei și de baschet de la CSM Târgoviște, implicate cu șanse reale în lupta pentru podium, mai exact pentru locul 3. Dacă partida de volei cu Belor Galați a fost urmărită de aproximativ 150 de oameni, la cea de baschet, cu U Cluj, am estimat 250. În condițiile în care, se știe, intrarea este liberă. E un aspect important, care ar trebui să preocupe conducerea clubului târgoviștean, întrucât înregistrăm cele mai mici audiențe din istoria CSM-ului, cu cele două echipe activând la nivelul primei ligi. Ca o comparație, Chindia furnizează asemenea cifre la meciurile amicale pe care le dispută vara pe teren propriu, asta întrucât iarna este nevoită să joace numai în deplasare.

Dosarul Dikeoulakos a îndepărtat publicul! Rezolvați problema!

CSM Târgoviște nu se mișcă rău pe partea de online, unde ofițerul de presă Mihai Roșoiu chiar își face treaba. Nici echipele nu sunt de aruncat, cu un plus pentru cea de baschet, care evoluează în continuare sub interdicții severe și aspiră la o medalie. Și atunci, de ce nu mai vin oamenii la sală? Târgoviștenii au devenit pretențioși și vor din nou trofee. Posibil! Însă, motivul cel mai aproape de adevăr este altul. Oamenii s-au îngrozit de cifrele, informațiile și documentele vehiculate în Dosarul Dikeoulakos, încât ocolesc Polivalenta.

Nu uitați de giganți, Valerian și Tzitzeclis merită ascultați!

De puțin timp în club și chiar în fenomen, interimarul Cristi Savu poate nu înțelege aceste aspecte, însă ar trebui ajutat. În structura clubului sunt oameni de mare valoare, precum Ioan Valerian și Georgică Tzitzeclis, dar și cei din generația de mijloc ar putea să se implice mai mult pe această direcție, gen Cătălin Tănase, Bubu Bizdrigheanu sau chiar Gabi Boriga. La ultimul am mari pretenții, ținând cont de anii petrecuți ca primar al Târgoviștei. Frății, nu mai merge ca pe vremuri, când toți banii curgeau la baschet, iar celelalte sporturi erau rupte-n coate, inclusiv fotbalul. Acum ți s-a pus pata pe volei, dar nu prinde, boss, te zbați în gol. Am văzut că, până la urmă ați înțeles mesajul primarului Cristi Stan și ați luat-o prin școli, să recrutați fetițe pentru volei. E un început, dar să nu fie doar așa, de ochii lumii. Cum a fost cu secția de lupte și cum probabil o să-i amețiți pe sărmanii de la sporturile individuale.

Am încredere în Mihai Roșoiu, el poate uni echipa!

Fac un apel către prietenul și colegul de breaslă Mihai Roșoiu, unul dintre puținii oameni care pot reforma clubul din interior. Copile, adună-i pe toți la o masă și vorbiți deschis, constructiv, fără orgolii. Demonstrați că sunteți o echipă și oferiți transparență, respect, calitate. Tuturor! De la suporteri și până la jurnaliști. Iar cine nu apreciază eforturile, se izolează și se elimină singur. Strategia unora de pe acolo a eșuat într-o mare măsură. Nu poți să-i mulțumești pe toți! Liniștea și respectul se câștigă, nu se cumpără. Domnilor, terminați cu provocările, rezolvați problemele importante și convingeți oamenii să revină la meciuri! Mihăiță, implică-te frate! Se poate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here