Ce rezultat frumos la baschet masculin! CSȘ Târgoviște e vicecampioană națională U19

1117

Echipa de baschet masculin U19 a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a făcut o figură frumoasă în cadrul Campionatului Național. În această ediție de campionat, Final Four-ul s-a disputat la Târgoviște, în sala „Ioan Valerian”, iar sportivii dâmbovițeni au avut parte de susținerea iubitorilor de baschet din județul nostru. În semifinale, echipa pregătită de Cătălin Tănase a jucat cu ABC Leii București și a reușit să se impună cu 55-50. Chiar dacă CSȘ s-a văzut condusă după primul sfert, 11-16, a avut puterea să revină și l-a câștigat pe următorul, 11-8. Oaspeții s-au impus în sfertul trei cu 17-13, dar formația târgovișteană l-a câștigat de o manieră categorică pe ultimul, 20-9, și a obținut victoria care le-a adus calificarea în finala mare.

Meci greu cu Dinamo

În finală, CSȘ Târgoviște a jucat cu Dinamo CSȘ 6 București. Meciul a început bine pentru formația târgovișteană, care a câștigat primul sfert cu 14-11. Formația din capitală a avut însă forța să revină și le-a adjudecat pe următoarele trei. În sfertul doi, Dinamo s-a impus cu 22-14, apoi a câștigat cu 14-9, iar în ultimul act rezultatul a fost 28-8. Astfel, la finalul jocului, tabela a indicat 75-45 pentru echipa din capitală, care a câștigat titlul național. CSȘ Târgoviște s-a clasat pe locul secund la finalul campionatului, o clasare onorantă.

Lotul formației târgoviștene

Pentru meciurile din Final Four, lotul formației târgoviștene a fost format din: Robert Popescu, Darius Mandoiu, Horia Parnia, Sebastrian Tănase, Radu Dumitru, Rareș Turbatu, Valentin Vîrjoghe, Teodor Moiceanu, George Catană, Dumitru Ștefan, David Nedelcu, Dragoș Păunescu și Costin Mara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here