Cătălin Mișu: „Sunt revoltat! Cum să-i înjuri pe spectatori? Toleranță zero pentru jucătorii Chindiei!”

2633

Regata este una dintre firmele târgoviștene care oferă de câțiva ani o cotă de finanțare la bugetul clubului Chindia. Iar patronul Cătălin Mișu este un pasionat al fenomenului fotbalistic, cu multe contacte la nivel înalt. „Regele gresiei”, cum a fost etichetat de presa centrală, a transmis la rându-i o reacție ca urmare a incidentelor petrecute la finalul meciului pierdut de Chindia la Brăila (0-1). Suporterii târgovișteni prezenți în orașul de la Dunăre au reclamat faptul că au fost înjurați pe stadion de Iustin Popescu și pe o rețea de socializare de Ovidiu Morariu, fotbaliști care au evoluat la Chindia și în „mandatul” lui Gică Popescu.

„E lipsă de implicare din partea conducerii!”

„Sunt revoltat și nu doar eu! Cum să înjure un jucător de la Chindia suporterii, fotbalul nu e pentru mase? În Italia, Germania, Anglia se fac eforturi uriașe să vină oamenii la meciuri, iar ăștia în loc să-i aducă, îi îndepărtează? E lipsă de implicare din partea conducerii. Jos pălăria pentru reacția primarului Cristian Stan! În orice societate civilizată, toleranța este zero pentru astfel de comportamente. Ce prestanță mai are antrenorul, ce prestanță mai are președintele, dacă tolerează asemenea ieșiri? Să înjure unde vor ei, acasă, la grătar, dar nu pe suporteri. Într-un magazin, într-o multinațională, dacă te înjură un vânzător, pleacă în secunda unu. Dacă nu se promovează nici acum, la anul se pierde interesul. Locul 3 înseamnă baraj, unde sunt șanse foarte mici să elimini o echipă din Liga 1. De când s-a introdus acest baraj, nu a promovat niciodată o formație din B, nu știu dacă a obținut vreun punct”, a  punctat Mișu „Regata”.

P.S. Au trecut 9 zile de la momentul incidentelor și nu am văzut nicio reacție din partea clubului Chindia. Dezamăgitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here