„Caracatița”, serialul care face ravagii în sportul dâmbovițean! Prisăcaru continuă dezvăluirile

1978

Odată pornit la vale, bulgărele dezvăluirilor din „Dosarul Dikeoulakos” se rostogolește și capătă proporții. Ciprian Prisăcaru a ieșit din defensivă, după ce a încasat în tăcere lovitură după lovitură, lansând câteva „torpile” care au lovit cu zgomot. Iar efectul dezvăluirilor prezentate în ediția de luni a emisiunii Sport Show, de la Columna TV, se resimte puternic. Subiectul a provocat o reacție vibrantă a primarului Cristian Stan, dar și interes în mai multe structuri. Inclusiv al colegilor de la „Dâmbovița la Zi”, care l-au provocat pe președintele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște la noi dezvăluiri. La ce concluzii au ajuns? „O adevărată caracatiță a intereselor personale, care s-a jucat cu banii publici”; „Documente false, jumătăți de ștampilă, prejudiciu…”. Am selectat câteva din declarațiile lui Prisăcaru, pe care le vom prezenta în continuare. Cu precizarea că informații suplimentare puteți parcurge în prima zi a săptămânii viitoare, în cotidianul Jurnal de Dâmbovița.

De ce două contracte?

„Giorgios Dikeoulakos are un contract în club, semnat de persoanele responsabile, Ciprian Iugulescu și Marius Dobă. Grecii au reclamat un alt contract, care în club nu există, cu care ei au mers în Tribunalul Arbitral. Clubul a fost reprezentat acolo de un avocat din Turcia, care nu a reclamat niciun moment în instanța sportivă că, de fapt, noi avem alt contract. Domnul Boriga l-a împuternicit pe avocatul turc să meargă la BAT să apere clubul. În acea perioadă era primar, însă clubul avea un președinte. Din documentele pe care noi le avem astăzi, nu există o împuternicire a lui Ciprian Iugulescu pentru avocatul turc”.

De ce două ștampile… sau jumătate de ștampilă?

„Apare pe contractul de la BAT o jumătate de ștampilă. Clubul avea pe vremea aceea o ștampilă pentru secția de fotbal și ștampila oficială, însă semnătura de pe acel contract nu seamănă cu cea a președintelui de atunci, Ciprian Iugulescu. Ideea e că CSM Târgoviște nu a reclamat niciodată contractul pe care s-a judecat, mai mult de atât, nu s-a făcut nici Apel, pur și simplu s-a acceptat acea decizie BAT din 2013. Din acel moment, clubul a început să suporte sancțiunile, numai către Dikeoulakos avem o datorie de aproximativ 130.000 de euro, conform deciziei BAT. Clubul este bun de plată”.

P.S.: Foștii oficiali ai CSM Târgoviște nu au reacționat în niciun fel după dezvăluirile președintelui în funcție. De ce tace Ciprian Iugulescu? De ce tace Marius Dobă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here