Capăt de drum la Corneşti! Întuneric peste Aninoasa

916

O echipă de judeţ, Gloria Corneşti s-a distrat în ultimele luni cu divizionara C din Aninoasa, în Cupa României. Trupa lui Nelu Radu a devenit un balaur pentru formaţia lui Cristi Bălaşa, pe care a bătut-o pe unde a prins-o şi când a avut chef. După ce s-a impus cu 2-0 la Aninoasa la începutul verii, în semifinalele fazei judeţene, Gloria a bifat acum acelaşi rezultat, dar în prima etapă a competiţiei KO. KO a fost şi Aninoasa miercuri la Corneşti, lovită fără milă de Nedelea (39-pen) şi de „Cărămidă” Matei (68). Chiar dacă a pierdut câţiva jucători importanţi în această vară, FC Aninoasa rămâne o echipă profesionistă, cu un ciclu normal de antrenamente şi cu salarii achitate la timp, chit că au scăzut faţă de sezonul trecut.

Corneşti: Moise – N. Vlad, I. Constantin, Gae, Fl. Nicolae – Nedelea, Enescu (60 N. Radu), Lungeanu, Mândru (82 A. Constantin) – M. Matei, Dragnea (60 Calofir). Antrenor: Nelu Radu.

Aninoasa: Priseceanu – Marina, Neaga, Pahontu, Diţă (72 C. Dinu) – Călinescu, Blas (82 G. Matei), Rusu, Grigorescu – Maican (59 Codroiu), I. Radu. Antrenor: Cristian Bălaşa.

Mihai Dinu, debut cu dreptul la Titu

O figură frumoasă a reuşit, în schimb, cealaltă divizionara C dâmboviţeană implicată la acest nivel al Cupei, Urban Titu, care s-a impus cu 2-1 în Argeş, la AS Colibaşi. Mihai Dinu a debutat cu victorie şi calificare pe banca tehnică a formaţiei din sudul judeţului, graţie reuşitelor semnate de Stăncilă şi Cioran. Urban a evoluat într-o formulă cu Popa – Ion, Vlad, Negulescu, Radu – Ghenu (75 Lică), Gârniţă (45 Ene), Stăncilă, Cioran – Manole, Doncilă (80 Spânu).

Foto: FC Aninoasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here