Burtescu vrea armonie între arbitri! „Încerc să-i unesc, pentru că s-au făcut multe găști”

857

Septimiu Burtescu a fost validat de membrii Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița ca președinte al Comisiei Județene de Arbitri, existând o singură abținere din partea lui Piciu Ionașcu, și a prezidat prima sa ședință din noua postură. Una cu polemici, însă „Burtă” nu vrea dezbinare între arbitri, ci unitate. „Eu nu țin ranchiună pe nimeni. Încerc să-i unesc pe toți arbitrii, pentru că acum s-au format mai multe găști. A fost greșeala mea că i-am sunat pe arbitrii înainte, neștiind că trebuie să fiu validat de Comitetul Executiv, ca președinte de CJA. Poate m-am grăbit că l-am sunat pe secretarul Mocanu să predea tot ce are. Acum stau cu statutul și cu regulamentul pe masă, urmând să mă pun la punct cu totul”.

„S-a procedat greșit cu echipamentul, e ceva dubios!”

Pe Septimiu Burtescu l-a deranjat, în schimb, că predecesorul său, Ioan Negoescu, a dat ordin din Anglia să fie achiziționat echipament pentru arbitri, folosind toți banii din amicală, aproape 10.000 lei. „S-a procedat greșit și e ceva dubios, iar adevărul va ieși la iveală. Dacă se cheltuie vreun ban de care să știe doar Burtescu de el, e o problemă. S-a făcut totul pe viteză și e un semn de întrebare. Și eu am pus problema echipamentului, pentru că am văzut la meciuri de toate culorile. Poate găseam o altă soluție, poate și o sponsorizare, trebuiau luate și măsuri pentru fiecare arbitru în parte”.

Alte declarații ale lui Burtescu

„Fiecare conducător își alege oamenii lui, așa voi face și eu… Indiferent de situație, voi rămâne pe o poziție civilizată, cum am fost dintotdeauna. Să-mi arate cineva unde m-am îmbătat eu pe la meciuri sau pe la cârciumi, să mă apuc să înjur lumea”.

„Am stat de vorbă cu reprezentanții echipelor din Cornești și Gura Șuții, iar din ambele părți s-au solicitat arbitri din alte județe. Spuneți-mi, vă rog, pe cine să deleg dintre dâmbovițeni acum la acel derby?”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here