Bravo, Alex Badea! Un sediu insalubru de club, transformat într-o bază de refacere cochetă (arhivă foto)

2021

Vreme de zeci de ani un imobil insalubru, clădirea care a reprezentat sediul Clubului Sportiv Târgoviște a fost modernizată în numai câteva luni. Inițiativa i-a aparținut tânărului director Alex Badea, care a convins mai multe persoane cu potență financiară să ajute la modernizarea clădirii de pe str. Câmpulung. „Nu am cerut bani, i-am rugat pe oameni să doneze materiale de construcții, obiecte de mobilier și ce a mai fost nevoie”, a dezvăluit directorul Badea la ultima ediție a emisiunii Sport Show, pe Columna TV. Totul a fost schimbat în fostul sediu al clubului, de unde s-au cărat tone de gunoi și unde s-a muncit pe brânci toată toamna. Locația a fost transformată într-un bază de recuperare pentru sportivii clubului, compusă din șase camere pentru odihnă, sală de refacere și sală de fitness.

Sportivii merg flămânzi la antrenamente, au nevoie de hrană!

Alături de directorul Alex Badea, s-au implicat cu forță de muncă inclusiv sportivii și antrenorii clubului. „Le mulțumim din suflet celor care ne-au ajutat, iar satisfacția este enormă. Este un cadou de Sărbători pentru copiii noștri. Ne-ar mai trebui ceva și facem un apel către oamenii de bine. Ar fi extraordinar să le putem oferi sportivilor o mâncare caldă. Putem noi să mergem unde se prepară mâncarea, să o transportăm către copii. Au nevoie de hrană pe parcursul zilei, unii merg flămânzi la antrenamente”. Investiția realizată la fostul sediu de club, din str. Câmpulung, se ridică la câteva zeci de mii de lei. Din păcate, în timpul lucrărilor, persoane fără căpătâi au pătruns în interior și au sustras diverse lucruri. Iată că, acolo unde există preocupare, apar și realizări. În cazul de față, meritul celor de la CS Târgoviște este și mai mare, de vreme ce clădirea a fost modernizată exclusiv cu susținere privată. În oraș și chiar în județ sunt destui oameni de afaceri care iubesc sportul, trebuie doar convinși să dea o mână de ajutor. Iar Alex Badea a reușit. Felicitări, tinere director!

Notă: În acest imobil și-a petrecut o scurtă perioadă legendarul fotbalist Nicolae Dobrin, care a evoluat pentru CS Târgoviște, în sezonul 1981-1982.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here