Boriga răspunde după eșecul cu CSM București! „Nu mă cobor la nivelul unor persoane necoplanare cu voleiul”

2276

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a cedat în ultima etapă disputată în Divizia A1, în deplasarea de la CSM București. Trupa pregătită de Luka Valerijan nu a putut face față echipei de pe locul secund, diferența de valoare a fost evidentă, iar CSM-ul din București a obținut o victorie simplă 3-0 (12, 12, 19). Formația din Târgoviște luptă în continuare pentru ultima treaptă a podiumului, iar meciul cu Știința Bacău se joacă pe teren propriu, astfel că CSM încă mai are șanse la locul 3.

„E greu ca cineva să învingă la CSM București”

Gabi Boriga, managerul voluntar al echipei de volei, este încrezător în continuare că echipa poate termina pe podium. Acesta spune că e greu ca cineva să obțină puncte pe terenul celor de la CSM București, pentru că echipa din capitală este una dintre cele mai valoroase ale continentului. Boriga nu răspunde criticilor legate de nivelul salarial de la Târgoviște și are încredere că jocul echipei va arăta mai bine în perioada următoare. „Rezultatul de sâmbătă reflectă diferența de valoare, diferența de bugete dintre cele două echipe. CSM București este singura echipă românească care evoluează în Champions League, miercuri are deplasare la Fenerbahce. Au o grupă  foarte grea, dar au jucat bine până acum, au jucătoare de certă valoare, au străine de mare valoare, care joacă titulare la echipele naționale, iar unele dintre ele ar putea juca titulare la orice echipă din Europa. Ne așteptam să facem un meci mai bun, dar cu București și Alba Blaj pot fi doar surprize sau minuni. E greu ca cineva să învingă la CSM București, nu acela era obiectivul nostru, avem alt obiectiv”.

„Locul 3 ar fi meritat, e ceea ce ne-am propus”

„Echipa rămâne în obiectiv, iar calculele hârtiei ne indică faptul că putem obține locul 3 la finalul sezonului regulat, pentru că meciul cu Știința Bacău se joacă acasă. Am adus două jucătoare valoroase, care să acopere posturile pe care aveam probleme. Când se vor lega relațiile de joc, ele vor aduce un plus de valoare echipei. Până la jocul cu Bacău, lucrurile vor arăta altfel. Locul 3 ar fi meritat, e ceea ce ne-am propus pentru acest sezon. Perioada de transferuri s-a încheiat, nicio echipă nu mai poate aduce jucătoare, cred că am făcut cele mai bune mutări. În momentul în care o să critice persoane care se pricep la volei, mă voi ridica la acel nivel și mă voi implica într-un dialog, așa cum este normal. Când se vor exprima specialiști, sunt dispus să discut cu ei, dar nu mă cobor la nivelul unor persoane care sunt necoplanare cu voleiul”, a mai spus Boriga.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here