Bebiță Istrate, „gladiatorul” lui Tudor Emil! „Ultimul mohican” din ținutul sălbatic AJF Dâmbovița

1273

Într-o perioadă în care nici măcar Tudor Emil nu mai are puterea să se apere, iar colaboratorii vechi stau pitiți după draperie sau sunt căzuți pe sub mese ori prin frigidere, Alexandru Istrate seamănă cu un „gladiator” care încearcă să măture tot ce apare în calea președintelui AJF Dâmbovița. Cooptat relativ recent în structurile asociației, Bebiță Istrate este singurul care îl apără public pe Tudor Emil, dar și instituția pe care o conduce. Jurnalist cu ștate vechi, acum axat pe activitatea de observator și de membru al Comisiei de Apel, nea Bebiță nu ezită să-i pună la punct pe colegii de la Comisia de Competiții și Disciplină, gen Vasile Stroe, Gigi Ionescu sau Gică Stoica, dar și pe arbitrii care calcă pe bec. Alexandru Istrate consideră că de la arbitraje pornesc marile probleme din fotbalul dâmbovițean și apoi de la observatorii care protejează anumite echipe.

Apreciem curajul, dar oare Tudor merită apărat?

Chiar dacă nu împărtășim multe din opiniile lui Bebiță Istrate, în special legate de Tudor Emil, apreciem curajul acestuia de a-și exprima public convingerile și de a vorbi deschis pe subiectele propuse, oricât ar fi de sensibile. Alexandru Istrate și-a asumat un rol dificil, chiar riscant, după cum s-a putut observa la ediția din 5 noiembrie a emisiunii Sport Show, pe Columna TV, la care a participat și Daniel Micu, delegatul echipei din Răcari. Mai mult, și-a atras numeroase antipatii, însă colegul nostru și-a asumat cu bună știință rolul de „gladiator”, probabil „ultimul mohican” din filmul domniei lui Tudor Emil peste fotbalul dâmbovițean. Nea Bebiță absoarbe multe din loviturile care-l țintesc pe șeful său de la AJF, fiind răsplătit prin delegări la meciuri, cam puține totuși, după cum o recunoaște. Dincolo de simpatia pe care i-o purtăm, ne întrebăm dacă se merită o asemenea expunere? Sau dacă Tudor Emil merită o asemenea susținere? Chiar dacă Alexandru Istrate rămâne un „gladiator”, pericolul e foarte mare!

Notă: Indiferent de opțiuni, Alexandru Bebiță Istrate reprezintă un personaj în presa și sportul din Dâmbovița. Un prieten drag, simpatic, informat. Să ne trăiești, tătuțule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here