Bătăușii de la Colacu au fost reținuți! Fotbalul dâmbovițean se cutremură

2399

Doi dintre cei care au provocat incidente la meciul de duminica trecută, dintre Colacu și Slobozia Moară, au fost reținut joi de Poliție. O măsură prin care sperăm ca huliganismul de pe stadioanele județului să înceteze. Din păcate, doar Poliția intervine cu responsabilitate în asemenea cazuri, nu și comisiile din cadrul AJF Dâmbovița. Dovadă că cea de Competiții și Disciplină, prezidată de Vasile Stroe, ar fi aplicat o măsură „amabilă” după un alt mare scandal, cu meci oprit la Pietroșița – Șuța Seacă, lovire de arbitri și încăierare generală: o etapă de suspendare a terenului propriu! Incredibil, revoltător, dezgustător!

Comunicat:

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au reținut doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În sarcina acestora s-a reținut că, după terminarea unui meci de fotbal organizat în localitatea Colacu, ar fi lovit două persoane, de 22 și 39 de ani, provocând și distrugeri unui autoturism.

Victimele nu au suferit vătămări de natură a le pune viața în pericol.

De asemenea, unul dintre bănuiți avea asupra sa un obiect ascuțit-tăietor.

Cei în cauză vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestărilor sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă recomandă:

⁕  manifestaţi  răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;

⁕  adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi;

⁕ dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here