Bătaie pe suta de milioane, „amicala” arbitrilor! Negoescu a dat ordin din Anglia să fie achiziționat echipament

1059

Arbitrii dâmbovițeni cotizează cu diverse sume, o „amicală”, bani care sunt folosiți pentru nevoile CJA. S-au strâns aproape 10.000 lei, păstrați de secretarul comisiei, Florin Mocanu. Petruța Iugulescu susține că acesta a fost contactat de Septimiu Burtescu, înainte să fie numit președinte al arbitrilor dâmbovițeni, pentru a-i preda banii pe stradă lui Nicolae Ifrim, foarte probabil noul secretar al CJA. Ifrim s-a arătat deranjat că i s-a folosit numele în acest context, spunând că nu are nicio implicare și că nu a purtat niciodată o discuție cu Mocanu. Cert că e imediat, Ioan Negoescu a transmis scris, din Anglia, ca de acei bani să fie achiziționat echipament pentru arbitri, profitând de faptul că încă mai era președinte, sarcină dusă la îndeplinire de Florin Mocanu și Petruța Iugulescu. Nu ne poziționăm de partea cuiva, însă, până la urmă, banii s-au întors sub o altă formă către arbitri, unii dintre ei nemulțumiți de decizia lui Negoescu. Am vrea să vedem și reprezentanții de cluburi la fel de iritați în privința cheltuirii banilor și să-l tragă la răspundere pe Tudor Emil, de vreme ce ele doar cotizează, dar nu primesc nimic înapoi.

Ce spune Petruța Iugulescu

„Domnul Negoescu a făcut un referat și a hotărât să cumpere echipament pentru arbitri de tot excedentul care exista și ne-a delegat pe noi să ducem la îndeplinire această hotărâre a comisiei. S-a mai consultat, probabil, și cu alți membri și a considerat că banii ăștia trebuie să se întoarcă tot la arbitri sub formă de echipament. Eu nu văd nimic rău în asta, mai ales că se dorește uniformizarea echipamentului, e un început foarte bun. Mă bucur că domnul Negoescu a luat această decizie, iar noua comisie poate să continue această acțiune. Echipamentul este Joma, unul de calitate, este ca cel cu care se arbitrează la Liga 1. Noi vom continua să strângem această amicală și, în valuri, până în iarnă, toți arbitrii vor fi îmbrăcați în Joma”.

„Au fost unii arbitri chiar agresivi la adresa mea la ședința de joi, un băiat Tița, Niculae Laurențiu sau Stoica Ionel. Ei nu au înțeles că eu nu sunt decât un mesager. Am dus cu Florin Mocanu la îndeplinire o hotărâre a comisiei care a fost în vigoare până la numirea noului președinte. Sunt 55 de echipamente, cumpărate la jumătate de preț din catalog, pentru că a fost o promoție. Nimeni nu și-a însușit niciun ban. Bănuții nu au fost predați cash unei persoane, ca să ne poată acuza că am sustras ceva de acolo. Au fost depuși prin bancă, există o chitanță, un cont. Aș vrea să le mulțumesc colegilor divizionari, care au hotărât ca amicala lor să fie folosită pentru achiziționarea de echipament pentru copiii de la județ”.

P.S.1 Petruța Iugulescu a demascat un nou abuz al lui Tudor Emil, președintele AJF Dâmbovița, despre care vom scrie într-un alt articol.

P.S.2 Septimiu Burtescu a punctat și el pe acest subiect, dar și pe altele. Vom reveni.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here