Autoritățile locale susțin Chindia la un nivel record de finanțare! Final de cantonament, cu amical pierdut la Daco-Getica

2893

Chindia a pierdut cu același scor, 0-2, două dintre ultimele trei meciuri amicale, adversari Rapid București (lider în Liga a 3-a) și Daco-Getica București (locul 13 în Liga a 2-a). Eșecuri încadrate de o remiză, 1-1 cu FC Voluntari, ultima clasată din Liga 1, rezultate comentate într-o notă de nemulțumire de suporterii târgovișteni, în mediul online. Opinii pripite, în opinia noastră, de vreme ce Chindia a susținut trei meciuri de pregătire în numai patru zile. În plus, jucătorii târgovișteni s-au aflat pe final de cantonament, adică foarte încărcați fizic. Viorel Moldovan a folosit în partida cu Daco-Getica, disputată la Buftea, o formulă de start cu Aioani – Martac, Dudea, Șandru, Dumitrașcu – Șerban, L. Mihai, Lungu, Cherchez – V. Alexandru și Neicuțescu.

Plan strategic pentru o promovare obligatorie!

Chindia a transferat numai de la prima ligă în această iarnă, pe Mihai Neicuțescu (Dinamo București), Bogdan Șandru și Valentin Alexandru (Dunărea Călărași), iar autoritățile locale și-au îndreptat atenția în mod deosebit asupra echipei de fotbal. Bugetul clubului a fost suplimentat cu 400.000 lei, un bonus oferit de Consiliul Județean Dâmbovița și bate în acest an către 1.000.000 de euro. În plus, au debutat lucrările la terenul de fotbal cu suprafața sintetică, care va fi construit în zona Complexului Turistic de Natație Târgoviște. Terenul, care va avea dimensiuni normale, va fi dotat cu nocturnă, vestiare și o tribună cu 300 de locuri. Mai mult, Primăria Municipiului Târgoviște a realizat o expertiză tehnică la stadionul „Eugen Popescu”, după care va efectua un studiu de fezabilitate, pentru a stabili dacă se poate interveni pentru a ridica baza sportivă la standardele Ligii 1.

Condiții superioare, așteptăm răsplata!

Chindia ocupă în acest moment locul 5 în Liga a 2-a, însă diferența de liderul Sportul Snagov este foarte mică (2 puncte). Presiunea promovării este uriașă pentru cei implicați, obiectiv asumat de toată lumea. Antrenorul Viorel Moldovan a transmis în mod categoric că se gândește non-stop la promovarea în primul eșalon, altfel nu va mai continua la Târgoviște. De realizarea obiectivului depinde, în mare măsură, și soarta celor doi conducători, Marcel Ghergu și Ciprian Iugulescu, destul de contestați în ultima perioadă. Chindia e pe cale să opereze o modificare pe lista colaboratorilor, despre care o să scriem într-un articol viitor.

Explicație foto: Cristiano Bergodi și Viorel Moldovan se încurajează reciproc, înaintea unui retur de foc. FC Voluntari vrea să rămână în Liga 1, iar Chindia Târgoviște să ajungă acolo.

Foto Facebook: FC Voluntari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here