Atac animalic asupra arbitrului Răzvan Dobre! „Merită dați în judecată huliganii ăștia”

1714

Unul dintre cei mai apreciați arbitri dâmbovițeni, asistent la nivel divizionar, Răzvan Dobre (foto) a trecut prin momente groaznice în ultimele zile la meciurile din județ. Dacă duminică a fost fugărit la Runcu, miercuri a fost lovit la Matraca, la meciul de cupă Ulmi II – Tătărani, încât nu a mai putut arbitra. Povestește Constantin Pătru, primarul din Tătărani. „Arbitrul a fost prea corect, nu am mai avut așa un arbitraj bun. Un jucător schimbat de la Ulmi a intrat înapoi pe teren și l-a lovit pe arbitru cu piciorul pe șira spinării. Niște nenorociți. Ce-i făcuseră arbitrul? Nimic, a dat un fault banal de joc și l-a încins. S-a ajuns prea departe. De aia nu mai avem arbitri în Dâmbovița. Au venit ăia de la Prahova la două meciuri și au arbitrat ceas, n-a cârâit nimeni. Merită dați în judecată huliganii ăștia. Nu se mai poate! M-a scârbit și cred că mă las la vatră. Dacă nu se face o schimbare neapărat, vor fi probleme mari. Se trag sfori de la AJF să intre Voinești, m-a omorât arbitrajul acolo. E posibil să schimbe brigada de arbitri sâmbăta seară?”.

„Un nenorocit de la Ocnița a zis că ne omoară câte unul pe rând!”

Primarul Pătru a sesizat că lucrurile merg într-o direcție greșită în fotbalul dâmbovițean și vrea normalitate. „Să se ia măsuri cu terenurile neîmprejmuite, la malul gârlii. Cum să nu te alerge sau să nu te omoare ăia pe acolo? Băieților de la Tătărani le e frică să se mai prezinte la Adânca sau la Gura Ocniței. Nenorocitul ăla de portar de la Ocnița care s-a despuiat, cred că era drogat, ne-a zis că ne omoară câte unul pe rând. La alegerile de joi, le spun deschis să mă mute într-o altă serie, să termin cu balamucul din Nord, prea răi sunt ăștia de aici. Că oi fi și mai eu mai rău de gură, recunosc, dar nu mă duc să bat lumea, îi scap pe unii de la bătaie. La Săcuieni s-au jucat patru meciuri, de juniori și seniori, păi știți cât au băut ăia în Vinerea Paștelui?

P.S. Site-ul dambovitapenet îi reproșează lui Tudor Emil, președintele AJF Dâmbovița, că a încalcat flagrant regulamentul prin programarea meciului de la Matraca. „CCD trebuie încă o dată să acopere prostiile președintelui și să bage gunoiul sub preș”.

Foto Facebook Răzvan Mihai Dobre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here