Ăsta e jocul, Viorele! Chindia s-a descătușat la Mioveni

1062

Chindia are un lot puternic și concentrat cu jucători de clasă, trebuie doar eliberată de căpăstrul presiunii venită de pe bancă. Viorel Moldovan are pe mână o echipă cu un potențial ofensiv important, fotbaliști pur sânge, care au nevoie de libertate de exprimare și nu de obstacole tehnico-tactice. Dacă ar fi evoluat și cu Petrolul la fel de dezinvolt ca la Mioveni, Chindia era acum liderul Ligii a 2-a. Moldovan a înțeles că oamenii vor să vadă un altfel de fotbal de la echipă, calibrat pe poartă și injectat cu mai multă energie, iar rețeta îndrăzneață a produs un deliciu vineri seară lângă Pitești. Returul cu Mioveni a arătat complet diferit față de meciul de tristă amintire din tur, când argeșenii s-au impus cu 2-0 lângă Turn. Acum a fost 4-1 pentru Chindia (Martac 25, Cherchez 60-pen, Neicuțescu 81, Florea 90+3 / Măzărache 63), după un meci în care a avut penalty și om în plus, încă din minutul 45, când Rădescu a solicitat penalty și a primit eliminare. „Lăncierii” au luptat inteligent cu un adversar imprevizibil și au câștigat frumos, punând presiune pe echipele cu care se luptă la promovare. Eliberată tactic, Chindia etalează forță și lasă impresia că e capabilă să-și atingă obiectivul. Așteptăm pași greșiți pe alte stadioane, unde sunt implicate Snagov, U Cluj, Clinceni și Petrolul. Indirectele sunt foarte importante!

Mioveni: Sima – Beța, Celea, Burnea, E. Stoica (46 Măzărache) – Rădescu, Boboc, Lazăr, Herghelegiu – Ișfan (46 Kilyen), Balint (75 Ayza). Antrenor: Daniel Oprița.

Chindia: Aioani – Martac, Șandru, Leca, Panait (83 Șerban) – Dudea, Novac – Rață (78 Dumitrașcu), L. Mihai, Cherchez (74 Neicuțescu) – Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Foto Facebook: Iustin Popescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here