„Arkan” Valerijan și-a făcut datoria! Podium la volei pentru CSM Târgoviște

1694

Victoria clară a Blajului la Bacău (3-0) i-a asigurat formației din Alba un nou titlu național, astfel că CSM București nu a mai avut motivație pentru meciul de la Târgoviște. Relaxate și cu zâmbetul pe buze, „pumele” bucureștene nu au mai turat motoarele, iar turcul Ferhat Akbaș a oferit minute pe parchet și jucătoarelor din linia a doua. Detalii care nu știrbesc victoria muncită și meritată a CSM-ului târgoviștean, care a revenit pe locul 3, așa cum era normal. „Arkan” Valerijan va lăsa echipa pe podium și o va duce foarte probabil în finala Cupei României, ținând cont că adversarul din semifinale este modesta CSM Lugoj. Neofertat pentru sezonul viitor, sârbul va pleca de la Târgoviște cu fruntea sus. Cum Zoran Terzic a prins podiumul în Turcia cu Fenerbahce și a primit buget suplimentar pentru transferuri, probabil că varianta de antrenor a lui Gabriel Boriga este Bogdan Paul, care a început sezonul la Agroland Timișoara și l-a continuat în Ungaria, la campioana Bekecsaba. În condițiile în care echipa de baschet are șanse infime să mai continue la nivel de senioare, ținând cont că federația nu-i va mai permite să se înscrie în competiție dacă nu-și va achita datoriile care au depășit 250.000 de euro, atenția se va concentra din campionatul următor la CSM Târgoviște pe volei. Fix cum s-a dorit! Pe 29 și 31 mai se va organiza concurs și pentru ocuparea postului de director al Clubului Sportiv Municipal.

CSM Târgoviște: S. Klisura 24, T. Sredic 14, L. Alajbeg 14, A. Trică 10, D. Djuric 5, D. Calotă 2, L. Bălae 1, T. Pusic. Antrenor: Luka Valerian.

CSM București: I. Trushkina 16, T. Markevich 14, A. Ungureanu 11, N. Kodola 7, F. Alupei 6, N. Koolhaas 5, N. Hashimoto 2, T. Kanami 1, A. Saita. Antrenor: Ferhat Akbaș.

Foto Facebook: CSM București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here