„Arbitrii s-au schimbat într-un coteț”! Stego râde de cei de la Braniștea

2211

Chiar dacă mulți aruncă bolovani spre Comisia de Competiții și Disciplină, președintele Vasile Stroe e singurul care a acceptat dialogul telefonic în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV, chit că era la terapie intensivă. Ba chiar și secretarul Gigi Ionescu a avut replică, după ce Romeo Popescu (Rață) l-a acuzat în direct că și-a mobilat bucătăria după un meci al echipei din Dragomirești, pe vremuri. „Îi recomand acestui Popescu să ia lecitină”. Care comisie a intervenit cu sancțiuni dure în dreptul echipei Săgeata Braniștea, după incidentele provocate la meciul cu liderul din Onoare Sud, Gaz Metan Finta. Delegatul Dan Popa a fost suspendat 5 etape și penalizat cu 300 lei, jucătorul Iulian Mihai a primit o amendă identică, însă suspendarea a crescut la 12 etape. 300 lei a fost penalizarea și pentru formația din Braniștea, care nu va mai juca două meciuri pe teren propriu.

Arbitrul Bogdan Diță, lovit cu palma peste față

De fapt, ce s-a întâmplat? „L-au scuipat și înjurat pe un tușier tot meciul. La final, unul de pe margine a pătruns pe teren și l-a lovit cu palma peste față pe arbitrul Bogdan Diță”, a povestit Mihai Constantin (Stego), patronul echipei din Finta. Stego a văzut multe bătăi de arbitri la viața lui, însă altceva l-a frapat la Braniștea. „Noi ne-am schimbat la drumul mare, că nu am avut unde. Mi-e și rușine să spun, că treceau oamenii pe stradă și se uitau la cururile și la socotelile jucătorilor. Să trecem și peste asta. Când am văzut unde se schimbă arbitrii, mi-am făcut cruce. Într-un coteț, că nu pot să numesc altfel chichineața aia. Erau și niște baloți de paie pe acolo. Mai bine băteau patru pari și puneau un celofan, să nu plouă peste arbitri”, a povestit cu haz Stego de la Finta.

Proteste: Mircea Vodă – neprezentare, Slobozia Moară – retragere de pe teren 

După un meci cu scandal la Braniștea, pentru Finta a urmat o etapă liniștită. Nemulțumiți de deciziile CCD, care i-a penalizat cu 6 puncte, cu 200 lei și a decis 0-3 în loc de 4-0 cu formația din Podu Rizii, cei de la Mircea Vodă nu s-au mai prezentat duminică la Finta. Au boicotat competiția și pregătesc o retragere în semn de protest, așa cum a procedat și Voința Bezdead. Iar la Mărcești, oaspeții de la Slobozia Moară s-au retras de pe teren, nemulțumiți de arbitraj. În plus, Ioana Mihălăchioiu a fost călcată pe picior de Bogdan Tudorache, jucător la FC Brezoaele, în meciul cu CS Răcari. Toate aceste nereguli au rezolvare, dacă plasezi „pisicuța de 200 ron” cui trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here