Arbitră pălmuită în fotbalul circ marca Tudor Emil! Pe deciziile de la Disciplină nu apare nimic

2060

Când ai impresia că le-ai auzit pe toate în fotbalul de circ adus în stare agravantă de Tudor Emil, mai apare una care te lasă fără cuvinte. După Denisa Comănoiu și Ioana Mihălăchioiu, a venit rândul unei alte femei arbitru, Evelyn Andrei, să fie lovită pe un stadion. De fapt, pălmuită, după cum susțin colegii de la fotbaljudetean.info. S-a întâmplat la Valea Voievozilor – Udrești, un meci de Liga a 6-a, Seria Nord. „După ce a primit cartonaș roșu, Vasile Nae i-a dat cu palma peste față arbitrei”.

Ce blânzi sunt nea ăștia, cu ăia de sar să omoare oameni pe stadioane!

Scena s-a petrecut în prezența lui Ion Ducu, președintele Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, care a confirmat incidentul. „Am văzut că Evelyn Andrei a fost lovită de un jucător de la gazde. Arbitra și-a făcut datoria și a scris totul în raport”. Chiar și-a făcut-o în opinia șefului arbitrilor, dacă a continuat meciul, după ce a fost pălmuită. Numai că, verificând lista cu hotărârile Comisiei de Competiții și Disciplină luate în ședința de joi, 14 iunie, nu apare absolut nimic despre acest incident! Oficiali ai comisiei susțin că s-au luat măsuri, doar că nu li s-a părut important să o facă publică și pe aceasta. La Ghimpați, un jucător de la Perșinari a fost alergat cu cuțitul de un spectator, iar sancțiunile au constat în trei etape de suspendare a terenului propriu și o amendă de 300 lei. În cazul Răcari pedepsele au fost ceva mai dure, însă după cinci etape, dacă vor rămâne cinci, se va juca din nou fotbal pe stadionul unde un fotbalist de la Bucșani putea să-și piardă viața.

Nu se opresc violențele, să se oprească fotbalul!

Într-un târziu, au reacționat și cei de la comisia județeană de acțiune împotriva violenței în sport, care au convocat pentru săptămâna viitoare o întâlnire cu reprezentanții AJF Dâmbovița. Propunerea noastră este să le ridice dreptul de organizare a competițiilor fotbalistice județene, pentru o perioadă de un an! Timp în care, AJF Dâmbovița să se reorganizeze din temelii, iar cluburile care vor să-și continue activitatea, să-și pună la punct bazele sportive și forma juridică.

Foto Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here