Aninoasa a murit și a înviat cu Roșiori! Teama retrogradării naște o victorie de poveste

1701

Fără victorie pe teren propriu în acest sezon și pe ultimul loc, retrogradabil direct, FC Aninoasa s-a văzut condusă cu 2-0 după primul sfert de oră. Pahonțu a deviat în poarta proprie pe centrarea lui Fieraru (5), pentru ca Brânceanu (13) să transforme impecabil o lovitură liberă. Rezultat la care echipa lui Cristi Bălașa era retrogradată în bună măsură din Liga a 3-a. Pusă la podea, Aninoasa s-a trezit din pumni și s-a năpustit asupra unui adversar care s-a bucurat prea devreme. Odată dezlănțuită, furia ofensivă a gazdelor a produs ocazii și goluri la poarta Roșiorilor. Alin Leotescu (44) a sunat în goarna mobilizării, Cosmin Dinu (70) a echilibrat pe tabelă cu o execuție superbă, pentru ca Ionuț Maican (86), vedeta localității, să arunce în aer tribuna de la Aninoasa. Un succes uriaș pentru echipa lui Bălașa (inspirat la schimbări), care urcă două poziții, însă tot mai are de tras. Mai trebuie ajutată și de Flacăra, ce va juca atât cu Viitorul Domnești, cât și cu Sporting Roșiori. Morenarii au trecut vineri cu 3-1 de SC Popești Leordeni (Mihai Plăcintă 32-pen, Alin Neguț 33, Alex Negrea 63 / L. Dobre 80). În Liga a 2-a, e meci mare duminică pe „Eugen Popescu”, de la ora 11.00, între Chindia Târgoviște și AFC Hermannstadt.

Aninoasa: Tătar – Grigorescu, Marina, Pahonțu, Diță – Călinescu, Blas (68 Lică), C. Dinu, Nedelea (90+2 Neaga) – Leotescu, Codroiu (78 Maican). Antrenor: Cristi Bălașa.

Roșiori: Bușcă – Fieraru, Cristil, Pârvuleasa (46 Cercel), Mohora, Târnăcop – Urâtu, Ciubuc, David – Brâceanu, Al. Stan (61 Mocofan). Antrenor: Florin Șoavă.

P.S. Introdus în minutele de prelungire, Vali Neaga a suferit o accidentare la ureche, fiind transportat la Spitalul Județean Târgoviște.

Foto Facebook FC Aninoasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here