Alo, Poliția, Jandarmeria, Prefectura! Un jucător de la Perșinari, atacat cu un cuțit la Ghimpați

2441

Fotbalul dâmbovițean a scăpat iremediabil de sub control sub conducerea lui Tudor Emil. E junglă pe stadioanele județului, unde s-a ajuns ca jucătorii să fie atacați cu arme albe. Dacă sezonul trecut un individ a vrut să-și facă dreptate cu sabia la Colacu, marți spre seară un spectator prezent la meciul de Liga a 4-a, Ghimpați – Perșinari, l-a fugărit cu un cuțit pe Beni Popescu, jucător al echipei oaspete. „La final, un individ solid, Florin, l-a chemat de la cabine pe numărul 6 de la noi, Beni Popescu. Imediat a scos un cuțit și s-a aruncat spre jucătorul nostru, care a rupt-o la fugă de frică. Abia l-am mai găsit, să-l luăm acasă de pe acolo. Florin ăsta era supărat că l-ar fi înjurat Beni, or al meu e pocăit, nu înjură. Chiar și așa, suntem în junglă, să ne alergăm cu cuțite? A venit Jandarmeria, a venit și Poliția, însă cei de la Ghimpați nu au vrut să spună cine este personajul care l-a alergat pe Beni cu un cuțit. Îmi vine să mă las de fotbal, am ajuns să ne măcelărim pe stadioane? Vreau și eu să particip la ședința cu doamna subprefect și cu cei care sunt în acea comisie de combaterea a violenței pe stadioane. Trebuie făcut ceva, până nu ne omorâm la meciuri!”, a povestit îngrozit Vali Junghie, finanțatorul echipei din Perșinari. Incidentul a fost confirmat pentru site-ul dambovitapenet de un oficial al echipei din Ghimpați.

Opriți circul de pe stadioane!

Circ a fost marți și pe alte două stadioane, unde echipele vizitatoare au rămas în efectiv incomplet. „La Cornești, cei de la Fieni au ieșit 11 de pe teren la pauză și au mai intrat 7. Portarul s-a dat accidentat și s-a terminat meciul încă din minutul 46. Cât să mai închidem ochii și să protejăm asemenea echipe? (scorul era 2-0)”, ne-a transmis revoltat un martor al partidei. „La Gura Șuții, cei de la Dragomirești s-au supărat pe o decizie a arbitrului și s-au dat loviți, unul câte unul, astfel încât în minutul 71 au rămas în efectiv incomplet. O practică mizerabilă, dar netaxabilă. Fără supărare, însă ăsta nu mai e fotbal, e circ. Proședintele Tudor a scăpat definitiv hățurile din mână (scorul era 5-2)”, s-a plâns și o persoană implicată în acest ultim meci.

Tot mai multe echipe vor să semneze pentru noi alegeri! Tudor Emil nu mai e dorit

Dacă tot s-a constituit la nivelul Instituției Prefectului Dâmbovița, comisia județeană de acțiune împotriva violenței în sport, ar trebui să intervină într-un fel pentru a stopa huliganismul pe stadioane, un fenomen care a escaladat în ultima perioadă. Cum Tudor Emil și cei de la comisiile AJF Dâmbovița sunt depășiți în mod evident de situație, ascunzând gunoiul sub preș, solicităm o reacție responsabilă din partea instituțiilor statului! Altfel, în ultimele zile am fost contactați de reprezentanții mai multor echipe, care și-au manifestat dorința de a semna pentru convocarea unei Adunări Generale, prin care să-l demită din funcție pe președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil. Sunt membri afiliați care și-au asumat acest demers, de strângere a cel puțin 35 de semnături, pentru a putea convoca regulamentar o nouă Adunare Generală a Alegerilor, de data aceasta nu pentru a-l vota, ci pentru a-l îndepărta pe Tudor Emil. Printre nemulțumiți sunt și din cei care au mers pe 26 aprilie cu actualul președinte de AJF. „L-am votat pe Tudor pentru Cristi Catană. Ne-am păcălit o dată, însă a doua oară nu o mai facem!”. Din păcate, etapa intermediară de la Liga a 4-a s-a încheiat la spital pentru doi jucători de la Petrolul Târgoviște, care au ajuns pe masa de operație, după accidentări grave.

Foto Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here