AJF Dâmbovița a adus prăpădul în clădirea lui Zotic! ,,Arbitrii își fac nevoile pe unde apucă, au tăiat și tapițeria de pe scaune”

3061

Chiar dacă Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița încasează o mulțime de taxe, din înscrieri, legitimări, contestații, cartonașe, nu și-a plătit de luni bune chiria pentru spațiile pe care le folosește. Nu o spunem noi, ci proprietarul clădirii, omul de afaceri Ghiorghi Zotic. „Sunt trei luni de când nu s-a plătit chiria. Însă nu asta m-a deranjat, ci faptul că arbitrii se comportă fără educație. Își fac nevoile pe unde apucă, au împrăștiat rahat pe pereți, au tăiat până și tapițeria de pe scaune. Probabil au avut briceag sau lame, altfel nu-mi explic. Administratorul i-a dat afară, să-și țină ședințele în parcare. Până la urmă, i-am primit înapoi, dar m-am cam săturat. Suntem oameni, nu animale. Cât despre Tudor, până la alegeri era numai lapte și miere, după ce s-a văzut președinte, a prins iar colți”.

Tudor anunță schimbarea lui Ducu, de la șefia arbitrilor

Președintelui de AJF, Tudor Emil, nu-i place să scoată bani din pușculița asociației, mai ales că ani buni a stat liniștit la Sala Sporturilor, fără să plătească chirie. Până când s-a dovedit că AJF se folosea în mod injust de acel spațiu, administrat de DJST Dâmbovița. În momentul în care a fost obligat să liciteze pentru spațiu și, eventual, să achite chirie, Tudor Emil s-a transferat către noua locație. Unde, după cum se vede, merge pe aceleași practici. Altfel, Tudor a anunțat că îl va schimba peste puțin timp de la șefia Comisiei Județene de Arbitri pe Ion Ducu, numit de câteva săptămâni. „Va veni unul cu autoritate”, a anunțat Tudor Emil pentru dbonline. De ce nu a optat de la bun început pentru un președinte de CJA cu autoritate?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here