Aioani și Corbu, transferați la Spitalul Găești! Chindia e la limita focarului de coronavirus

1040

Cu chiu, cu vai, Chindia a scăpat de retrogradarea din Liga 1, dar nu a scăpat și de coronavirus. Bine că nu a venit necazul la barajul cu Mioveni, acum poate se amână și meciul cu Iași, din prima etapă. Că tot nu erau jucători suficienți pentru a încropi un raport de 11 titulari, plus 7 rezerve. Covidul nu mai picase pe capul conducătorilor de la Chindia, înghesuiți din toate părțile. Băieți tineri, Marian Aioani și Laurențiu Corbu, au plecat în weekend la mare, primul lor weekend liber după multă vreme, de unde ar fi contactat virusul blestemat. Nu-s de condamnat, se poate întâmpla oricui. Acum trebuie susținuți. Fiind asimptomatici, medicul a hotărât că starea le permite izolarea la domiciliu, în cazul lor la hotel. Ulterior, s-a luat decizia internării, pentru a fi monitorizați cu atenție și pentru a nu exista riscul răspândirii virusului în locație. Cum nu mai sunt locuri libere la unitățile spitalicești din Târgoviște, cei doi au fost transferați la cea din Găești.

DSP va stabili dacă reprezentanții clubului sunt contacți direcți

Ancheta DSP va stabili dacă jucătorii, antrenorii și conducătorii Chindiei intră în categoria contacților direcți, situație în care vor fi carantinați pentru o perioadă de 14 zile de la ultimul contact posibil infectant. Oricum sunt izolați cu toții la domiciliu, până la noi instrucțiuni din partea DSP Dâmbovița. Dacă va mai apărea un singur caz la Chindia, atunci se declară focar și se gestionează într-o altă manieră, mult mai restrictivă. Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă, pe care o va finaliza în cursul zilei de vineri. E foarte importantă sinceritatea celor chestionați, pentru a stabili în ce măsură au interacționat Aioani și Corbu cu reprezentanții clubului.

Și dacă se joacă meciul cu Iași, cu cine se joacă?

Dacă DSP Dâmbovița nu va lua decizia carantinării pentru restul lotului, Chindia ar putea susține meciul de duminică, cu Poli Iași, însă în anumite condiții. Să aibă disponibili cel puțin 13 jucători, obligatoriu un portar. Situația este la limită, întrucât unii acuză probleme medicale, iar alții nu-s rezolvați contractual. În plus, singurul portar negativ din lot este Dinu Moldovan. În aceste momente, se distinge și mai clar inabilitatea în negocieri a conducătorilor, care nu au reușit să convingă pe nimeni să semneze cu Chindia după finalul campionatului, excluzând jucătorii din sezonul trecut. Până și Daniel Celea, o rezervă de la Sepsi Sf. Gheorge, a plecat rapid de la Târgoviște, preferând să joace în liga secundă din Polonia. Altfel, în timp ce anumiți jucători nici nu au vrut să mai audă de o prelungire a contractelor cu Chindia, alții au dispărut pur și simplu de la echipă, ignorându-i total pe Marcel Ghergu și pe Ciprian Iugulescu. La greu, au rămas doar localnicii și câțiva băieți de caracter. Chindia e în derivă, se scufundă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here