Agresiunea verbală a lui ciprian iugulescu, taxată și de primarul Cristian Stan! „Nu e o atitudine care să fie acceptată”

3246

După Cătălin Mișu, unul dintre sponsorii Chindiei prin firma Regata, și Alin Manole, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, a venit rândul primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, să dezaprobe reacția necontrolată a lui ciprian iugulescu. Directorul sportiv al clubului Chindia ne-a agresat verbal la finalul meciului cu Ripensia Timișoara, în fața mai multor jurnaliști, a oamenilor de ordine și chiar a președintelui Marcel Ghergu. „Dacă s-a întâmplat așa ceva, eu cred că este regretabil. O să verific dacă a fost o asemenea discuție. Poziția a fost că s-ar fi referit la altcineva. Însă, indiferent la cine se referea, tot nu avea voie să vorbească la acest mod. Eu nu am discutat cu domnul iugulescu pe tema asta, însă nu e o atitudine care să fie acceptată. Nu știu dacă putem coborî la acest nivel de detaliu. Există comisii de disciplină la nivelul fotbalului de Liga a 2-a, care ar trebui să se pronunțe asupra acestor chestiuni. Din păcate, în ultimul timp în fotbal se întâmplă multe lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple. E un fapt care ar trebui să dea de gândit celor care disciplinează activitatea fotbalitistică”, s-a exprimat primarul Cristian Stan, luni seară, la Sport Show, pe Columna TV.

În ce hal se exprimă un profesor de liceu respectabil!

Cristian Stan a parcurs articolele prezentate pe SportImpact.ro și e clar că a solicitat informații pe subiect. Iar cineva i-a transmis, probabil președintele Chindiei, Marcel Ghergu, că ținta jignirilor lui Iugulescu nu am fi fost noi, ci o altă persoană. Amuzant! Conducătorii Chindiei nici măcar nu au bărbăția să-și asume faptele. S-au dorit abili, dar au fost imprudenți. Au încercat să ocolească subtil adevărul, picând într-o altă groapă. Au recunoscut că ciprian iugulescu s-a exprimat în acei termeni vulgari. Adică directorul sportiv al clubului Chindia și profesor în cadrul unei instituții respectabile de învățământ din Târgoviște. Oare ce educație le oferă elevilor care studiază la Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu”? Să presupunem că individul s-a adresat altcuiva. Mai precis cui? Iar primarul urbei ne-a indicat o altă pistă de urmat: comisiile federale.

Se pune batista pe țambal?

„Pentru ce mai e nevoie de o anchetă internă, câtă vreme lucrurile sunt clare? Facem un pariu că se va pune batista pe țambal? Nu există scuze pentru un  asemenea derapaj. Eu nu am fost de acord nici cu Iustin Popescu, când i-a înjurat pe suporteri după un meci la Brăila. Trebuia exclus din lot și invitat să folosească un asemenea limbaj la stână sau la Craiova, de pe unde e el”, a transmis telefonic la Sport Show și Cătălin Mișu. O poziție și mai dură a exprimat Alin Manole, vicepreședintele CJD, care își dorește profesioniști la clubul Chindia și nu persoane ce folosesc un limbaj huliganic.

„Anchetă” Ghergu – iugulescu pe terasă, la bere

Marcel Ghergu a promis că va ieși cu o declarație oficială din partea clubului pe parcursul zilei de luni, fără să-și respecte cuvântul. Nici măcar nu a răspuns apelului telefonic, pentru a-și exprima un punct de vedere într-un cadru televizat. O tăcere vinovată a ales și ciprian iugulescu. „A început ancheta la Chindia. Ghergu îl interoghează pe iugulescu pe terasă la C&C, la o bere”, ne-a transmis cineva, imediat după emisiune. Și a avut dreptate. Atunci am înțeles mai bine ce a vrut să spună Mișu Regata, cu batista pe țambal.

Notă: ciprian iugulescu nu și-a prezentat scuze. ciprian iugulescu nu a retractat public cele prezentate de noi. ciprian iugulescu nu a dorit să clarifice lucurile, atunci când a fost contactat telefonic. ciprian iugulescu aduce grave prejudicii de imagine clubului Chindia, prin folosirea unui asemenea limbaj. ciprian iugulescu ar trebui să facă pasul înapoi și să-și prezintă demisia, ca un ultim gest de onoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here