Adina Roșca e noua senzație de la volei! Guille face minuni în play-off cu un lot peticit

3110

Guille Naranjo a trecut testul presiunii la CSM Târgoviște, iar acum face senzație în play-off, unde adună victorii cu un lot cârpit. L-am scuturat la un moment dat și mulți se așteptau să-l trimit la podea, însă am evitat la timp o capcană plantată cu dibăcie. Atunci am concluzionat că nu antrenorul spaniol e otrava din echipă, ci doar o victimă a intereselor oculte. L-am urmărit cum lucrează, am văzut cât muncește și cât de meticulos își pregătește meciurile. Avea nevoie ca toate jucătoarele să tragă pentru CSM Târgoviște și au tras în ultimele meciuri. Guille nu e superficial și nici ipocrit, am înțeles la timp că merită lăsat să-și ducă misiunea din acest sezon, pentru cât suflet pune și pentru nebunia cu care muncește.

Când pisicuțele redevin pume!

„Mi hermano” a suferit mult atunci când l-am criticat și ne-am evitat o perioadă. E orgolios, pătimaș, mândru, sensibil. Dar e și antrenor. A strâns din dinți, a improvizat, a riscat și a câștigat. Iar CSM Târgoviște e surpriza plăcută din play-off și nu ciuca bătăilor, într-o formulă de echipă amuzantă, dacă e s-o comparăm cu ce oferă CSM București. Victima de luni seară, care se și visa campioană, dar care a pierdut pentru a doua oară pe teren propriu în acest sezon contra CSM-ului mai mic de la Târgoviște. Iată că atunci când își respectă antrenorul și profesia, pisicuțele redevin pume și sfâșie tigroaice. Iar Adina Roșca e noua senzație, distugându-și fosta echipă. S-au adunat șapte victorii consecutive!

CSM București – CSM Târgoviște 2-3 (23-25, 25-12, 24-26, 25-22, 13-15)

A. Roșca 18, A. Trică 14, M. Collar 14, A. Otasevic 13, L. Souza-Ziegler 9, E. Fairs 9, D. Calotă 5, L. Durr (l), D. Smith, R. Marciu.

Clasament

  1. CSM București        62 p (un meci în plus)
  2. Volei Alba Blaj        56 p
  3. CSM Târgoviște      46p
  4. Știința Bacău          41p
  5. Agroland Timișoara 41p
  6. CSM Lugoj             20p (un meci în plus)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here