Adi Mutu a identificat jucătorii primejdioși ai Chindiei! „Sunt periculoși, trebuie să fim foarte atenți”

4999

Adrian Mutu a preluat-o pe FC Voluntari într-o situație dificilă, pe care nu a reușit să o remedieze pe finalul de play-out în Liga 1. Formația ilfoveană a trecut prin mari emoții în ultimul meci, cu Juventus București (2-2), evitând retrogradarea directă după o fază controversată. Barajul înseamnă un dublu duel cu Chindia Târgoviște, pe 9 și 13 iunie, căruia Mutu îi acordă o atenție specială. Un eventual eșec în fața unei echipe de ligă secundă ar provoca o retrogradare rușinoasă în CV-ul de antrenor al unui mare fotbalist. E și un pariu al „Briliantului”, în care mulți nu au încredere că poate deveni un tehnician pe măsura rezultatelor avute ca jucător. Faptul că Adi Mutu apare ca adversar al Chindiei, crește și mai mult interesul suporterilor târgovișteni pentru marele baraj de promovare. Fostul jucător al lui Chelsea și Juventus a comentat confruntarea Voluntari – Chindia pentru SportImpact.ro și Jurnal de Dâmbovița.

„Într-o asemenea situație nu există o favorită”

Considerați că FC Voluntari este favorita barajului de promovare cu Chindia?

– Eu cred că avem șanse 50-50. Chindia este o echipă foarte bună, cu al doilea atac din Liga a 2-a și a treia apărare. Trebuie să fim foarte atenți și concentrați, dacă vrem să trecem de barajul ăsta. Barajul de promovare e ca o finală pentru ambele echipe și nu cred că într-o asemenea situație există o favorită. Dimpotrivă, Chindia pot să spun că are o dorință foarte mare de a intra în prima ligă, iar noi ne apărăm șansele, trebuie să fim foarte atenți.

Ce mai cunoașteți despre Chindia Târgoviște?

– Cunosc foarte multe, acum îi cunosc pe toți jucătorii, normal, că-i analizez. Cei mai periculoși sunt atacanții, Florea și Cherchez, care au marcat împreună 27 de goluri.

„Ar fi foarte grav pentru toată lumea la Voluntari dacă retrogradăm”

Vă avantajează sau vă dezavantajează programul barajului, cu meciul tur la Voluntari și cu returul la Târgoviște?

– Ne dezavantajează, aș fi preferat invers.

Publicul din Târgoviște e cel mai numeros pe teren propriu la meciurile de Liga a 2-a. Vă este teamă de presiunea fanilor Chindiei?

– Nu mi-e teamă, dimpotrivă, aș vrea să vină cât mai multă lume la meciurile cu noi, că așa e frumos. Sper ca băieții mei să nu aibă emoții, eu nu am.

Cum ar fi considerată la Voluntari ratarea unui obiectiv de o asemenea importanță?

– Ar fi foarte grav pentru toată lumea.

Dacă veți pierde, rămâneți la Voluntari?

– Vom vedea… Vom vedea…

Aveți probleme de lot pentru acest baraj?

– Avem câțiva accidentați, dar sper să-i recuperăm până sâmbătă la meciul tur. Sunt convins că vor veni mulți fani ai Chindiei la Voluntari, știu că emulația este una deosebită în Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here