„A venit și milogul ăsta la meci? Băga-mi-aș p… în mă-sa”! ciprian iugulescu, dispari de la Chindia!

3257

Goluri, penalty-uri, eliminări și multe faze de poartă în Chindia – Ripensia Timișoara (4-2), cel mai spectaculos meci văzut la Târgoviște în acest an. Șerban a punctat în secunda 32; Cluci a egalat în minutul 5; Cherchez a fost eliminat în minutul 19; Burdeț a fost eliminat în minutul 24; Neguț a înscris în minutul 53; L. Mihai a marcat dintr-un penalty obținut de Neguț, în minutul 61; Toma a transformat un penalty provocat de Martac, în minutul 67; Aioani a respins în transversală șutul lui Mansour, în minutul 70; Stoica a marcat de la punctul cu var în minutul 84, pe un penalty scos tot de Neguț. Victorie meritată a Chindiei, în prezența a 800 de spectatori, care urcă pe locul 4 în Liga a 2-a, la 4 puncte sub liderul Sportul Snagov.

Marcele, dă-l afară pe individ, altfel pleacă și tu!

Toate bune și frumoase, astfel că ne îndreptăm către vestiare, pentru a realiza interviuri cu protagoniștii partidei, inclusiv cu Viorel Moldovan. Directorul sportiv al Chindiei, ciprian iugulescu, trece pe lângă noi și, de față cu alți jurnaliști, cu oamenii de ordine și chiar cu președintele Marcel Ghergu, se adresează unui coleg de breaslă. „A venit și milogul ăsta la meci? Băga-mi-aș p… în mă-sa!”. Asistența e șocată, e limpede că noi suntem ținta jignirilor. Până și Ghergu e luat prin surprindere, descumpănit și reacționează greoi. E clar că se teme de iugulescu. Îi transmite totuși să se potolească și să meargă în cabină. Părăsim scârbiți stradionul din Târgoviște, unde un oficial important al clubului se manifestă mizerabil. Cu un asemenea comportament, ciprian iugulescu nu mai are ce căuta la un club de talia și cu pretențiile Chindiei! Iar dacă nu va fi demis pentru limbajul calomnios, vulgar, care nu face cinste unui conducător de club și cadru didactic, atunci solicităm inclusiv demisia președintelui Marcel Ghergu, martor al scenei. Asemenea personaje nu au cum să activeze la un simbol sportiv local, precum Chindia Târgoviște.

Chindia: Aioani – Martac, Dudea, C. Dinu, Dumitrașcu – Lungu (46 Neguț), Novac – Șerban, L. Mihai (69 Acasandrei), Cherchez – Florea (78 Stoica). Antrenor: Viorel Moldovan.

Ripensia: Dobre – Popa, Străuț, Apro, Toma – Burdeț, Cluci (59 Dumiter), Anghelina, Stoi (65 Tiereanu), Popovici (82 Monea) – Mansour. Director sportiv: Radu Suciu.

Notă: Atunci când portarul Iustin Popescu a înjurat suporterii târgovișteni prezenți la Brăila, printre care și un coleg de breaslă, am luat atitudine. Așteptăm o reacție de fair-play din partea jurnaliștilor martori ai scenei grotești, avându-l ca protagonist pe ciprian iugulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here