A mai căzut o bombă peste CSM Târgoviște! Echipa de volei poate fi spulberată

1395

Clubul Sportiv Municipal Târgoviște poartă de ani buni răni urâte pe zona de baschet. Răni care nu se mai vindecă și care au adus instituția într-o stare alarmantă, ce ar trebui tratată cu multe miliarde vechi. Cel puțin partea de volei părea sănătoasă, însă și aici a intrat boala, după ce a fost descoperit ultimul diagnostic. O somație de plată de 11.500 euro (53.594 lei), reprezentând trei salarii neachitate către italianul Stefano Micoli (foto), care a antrenat la Târgoviște în perioada septembrie – decembrie 2015. CEV a indicat și o scadență, pentru 31 martie 2018, altfel va interzice transferurile. Dar a și amenințat cu o amendă pentru nerespectarea deciziei, așa cum s-a întâmplat în Dosarul Dikeoulakos, exact cum a procedat FIBA în cazul lui Dikeoulakos. De fapt, atenționarea CEV sună mult mai dur, la baschet tot au mai fost portițe de transfer.

Iugulescu tace! De ce tace?

Oricât am vrea să-l ferim pe Ciprian Iugulescu, tot de el ne lovim, ca președinte al CSM Târgoviște în semestrul doi al anului 2015. Doar că a devenit imposibil de contactat, chit că acum ocupă o funcție oficială la clubul de fotbal Chindia, ca director sportiv. „Salariul e mai mare decât la CSM, e prins și la prime, s-a aranjat bine”, spun sursele noastre. „Pe cine interesează ce bani ia Ciprian de la Chindia?”, a reacționat iritat președintele Marcel Ghergu. Iugulescu a pierdut, în schimb, la salariul de profesor, după ce a rămas fără gradația de merit obținută pe vremea în care inspector de specialitate era… Ciprian Prisăcaru, urmașul lui „Iugu” pe scaunul de președinte la CSM. Nici măcar „Prisă” nu a dorit să comenteze informația noastră legată de somația de plată transmisă de CEV. „O să analizăm și, dacă e cazul, vom susține o conferință de presă”. Mda…

De ce nu apar în club documentele pe care a judecat CEV?

Curios e că până acum nu s-a știut despre această datorie salarială de 11.500 euro către Stefano Micoli. SportImpact.ro a descoperit că o superbă domnișoară din Târgoviște (Elena S.L.) a virat în contul italianului 7.600 lei, reprezentând Dumnezeu mai știe ce și de ce!  „Toate contractele dintre club și domnul Micoli pentru perioada septembrie – decembrie 2015 sunt achitate în integralitate. Într-adevăr, am primit și noi un e-mail pe adresa clubului de la domnul Micoli, prin care ne cere o anumită sumă de bani, justificând aceasta printr-o înțelegere ulterioară dintre domnia sa și club, înțelegere despre care personal nu am cunoștință”, declara la vremea respectivă Prisăcaru. Și totuși la CEV există documente care confirmă drepturi salariale neachitate către Micoli, în valoare de 53.594 lei. De ce nu apar și în club?

Achită clubul nota, din bani publici…

Clubul primăriei tot decontează din bani publici amenzi care apar peste noapte, ca ciupercile după ploaie, din mandatul de președinte al lui Ciprian Iugulescu. L-a întrebat cineva de sănătate? Dimpotrivă, a fost „detașat” ca director sportiv la Chindia Târgoviște, club finanțat tot din bani publici. Cică la solicitarea lui Ghergu, care îl apără ca pe un frate. De obicei, Marcel a făcut alegeri bune, doar că acum s-a expus prea mult. Oare se merită?

Foto: stiridb

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here