Tăiați din salariile pisicuțelor de la volei! Măriți lefurile fotbaliștilor, vrem Chindia în Liga 1!

4658

După umilința de miercuri, cu Agroland Timișoara (1-3), una dintre jucătoare echipei de volei din Târgoviște ne-a contactat pentru a prezenta aspecte delirante din interior. Cu rugămintea să nu-i publicăm numele, întrucât nivelul dezvăluirilor este unul bulversant, iar repercursiunile de evitat. Am fost avertizați că se pregătește ceva și pentru meciul de la Lugoj, acolo unde CSM Târgoviște a pierdut suspect sezonul trecut locul 2, în ultima etapă de campionat. Și acum s-a irosit un punct important, după ce adversarul a condus cu 2-0 la seturi. Încă un semnal, după care echipa a revenit „miraculos” și a întors rezultatul. Un articol de analiză poate fi parcurs luni, în cotidianul Jurnal de Dâmbovița. Până atunci, vă prezentăm pe SportImpact.ro o expunere explozivă a situației din echipă.

„Un grup deține controlul la echipă și îi joacă pe antrenori pe degete”

„Există un grup care forțează schimbarea antrenorului, condus de o jucătoare româncă. Analizați evoluțiile unora dintre fete la meciurile în care am pierdut, în special cu Timișoara. Strategia e clară, să o lase mai moale acasă, astfel încât să stârnească nemulțumirea suporterilor, a ziariștilor și a oamenilor cu putere de decizie. Practic, acest grup are control pe echipă și expune sau schimbă antrenorii după bunul plac, îi joaca pe degete. Planul a fost aplicat și cu Nesic, dar și cu Micoli, așa au spus colegele mele”, sunt declarațiile cutremurătoare ale uneia dintre jucătoarele importante de la CSM Târgoviște. Așteptăm intervenția conducerii clubului și o anchetă serioasă la nivelul echipei de volei, finanțată în continuare cu bani foarte mulți de la bugetul local!

Sprijin pentru Chindia, CSM să mai aștepte!

CSM Târgoviște a ajuns în acest moment pe un jenant loc 5, raportat la buget și pretenții, iar distanța de podium, încheiat de Știința Bacău, s-a mărit la 5 puncte. Practic, echipa lui Guillermo Naranjo este în afara locurilor de cupe europene, încât ne întrebăm dacă mai merită un asemenea nivel de implicare financiară din partea autorităților locale? Sunt jucătoare care câștigă lunar peste 5.000 de euro, salariu la care fotbaliștii Chindiei nici măcar nu visează. În opinia noastră, aici ar trebui plusat la nivelul susținerii, pe o promovare în Liga 1. Baschetul a fost linșat, voleiul se stinge, iar singura flacără ce arde cu adevărat este pe stadion. Ne-am convins că voleiul nu poate, nu prinde și nici nu merită, a mai fost o încercare, poate un moft. Să terminăm cu experimentele sportive scumpe și neproductive pe grămezi de bani publici, a sosit momentul ca și fotbalul să primească ajutor consistent pentru a reveni în elită! Acum Chindia e cea mai importantă, CSM să mai aștepte. Aici niciodată nu ajung banii, datoriile sunt tot mai mari, iar scandalul e lider în orice moment.

Foto Facebook Dudea Cristian

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here