Браво, братe мој Luka! Valerijan, urmașul lui Arkan

3314

Respectăm ce a reușit Blajul în volei, finalistă a Ligii Campionilor și CEV Cup, însă mereu a tratat Târgoviștea cu o anumită aroganță. Și mai mereu a lăsat în urmă regrete în tabăra CSM-ului, care devoltase un complex în fața liderului. Scenariul părea să se repete și acum, cu vedetele lui Zarko rezolvând rapid primul set (14). Cu un comportament confuz în ultima perioadă, „patronul” echipei a calculat din nou greșit, plecând din tribună la începutul actului doi, gest pe care l-a făcut într-un moment greu și în jocul cu Bacău. Cu un mental de războinic, călit în spiritul viteaz al neamului sârbesc, Luka Valerijan le-a mai dat o palmă grea celor care l-au luat de Fake. Iar CSM Târgoviște a reușit un meci mare, unul dintre cele mai frumoase din istoria clubului, administrând Blajului primul eșec din acest sezon, după un decisiv palpitant. Cu Alajbeg și Klisura într-o formă senzațională, echipa lui Luka „Arkan” a produs un volei de nivel înalt, demonstrând cu autoritate că-și merită locul pe podium. Bravo!

Cine a scris în premieră că vine Luka la CSM?

Chiar dacă unii uită repede, suntem primii care am scris că Valerijan a fost contactat pentru a prelua CSM Târgoviște. Sunt multe exclusivități pe care le-am prins în sportul dâmbovițean, foarte multe, și mai răruț se întâmplă ca informațiile noastre să ocolească adevărul. Iar dacă am scris că au existat discuții de principiu cu Zoran Terzic la volei, respectiv cu Florin Nini la baschet, nu am bătut câmpii. Cum și Marius Dobă reprezintă o variantă luată în calcul, însă pe altă turnantă, întrucât la CSM Târgoviște sunt mai mulți negociatori. Nu am înțeles, în schimb, în ce calitate vorbește în numele clubului un individ care nu ocupă nicio poziție oficială și în dreptul căruia scrie 3 ANI DE ÎNCHISOARE CU SUSPENDARE PENTRU INFRACȚIUNEA DE ABUZ ÎN SERVICIU CONTRA INTERESELOR PUBLICE ÎN FORMĂ CALIFICATĂ!!!

CSM Târgoviște – Volei Alba Blaj 3-2 (14-25, 25-22, 25-21, 21-25, 15-13)

CSM Târgoviște: J. Alajbeg 29, S. Klisura 20, T. Sredic 14, G. Bălae 7, D. Djuric 7, A. Trică 2, D. Calotă 1, T. Pusic. Antrenor: Luka Valerijan.

Volei Alba Blaj: I. Baciu 21, S. Newcombe 19, M. Karakasheva 19, N. Ninkovic 10, L. Kitipova 7, M. Aleksic 3, N. Onyejekwe 2, A. Cirovic 1, M. Vujovic. Antrenor: Darko Zakoc.

Notă: Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a cedat 49-78 (15-17, 8-20, 16-17, 10-24) în fața campioanei Sepsi Sf. Gheorghe și va intra în play-off de pe locul 4, unde va întâlni ICIM Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here